Asayiş
  • 30.10.2016 08:19

Şişli'de silahlı kavga: 2'si polis, 7 yaralı

Şişli'de bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olaya müdahale için gelen polis ekiplerine de ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Olayda 2’si polis, 7 kişi yaralandı.

Olay, Halaskargazi Caddesi üzerindeki bulunan bir eğlence mekanında saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Eğlence mekanında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga eğlence mekanı dışına da taştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Birbirlerine ateş eden gruplar, olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açınca polislerle çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada görevli polis memuru Gökhan Çiçek ile o sırada caddeden geçmekte sivil polis Adnan Şen ile polisle ateş açan Ferit Oğur, Sedat Keskin, Ahmet Bilik, Hayrullah Ekin Uğur, Birkan Taşkurt yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA KAÇTI

Kimliği belirlenemeyen bir kişi elindeki silahlarla taksiye bindi. Yakalanacağını anlayan şüpheli, iki silahını taksiye bırakarak kayıplara karıştı. Polisler kaçan kişiyi yakalamak için çalışama başlattı. Çatışmada yaralanan polislerin hayati tehlikesi bulunmazken, polise ateş edenlerden iki kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ ÇALIŞMA YAPTI

Yaşanan çatışma sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı, olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulundu. Saldırganın bindiği taksi de geniş çaplı inceleme için polis merkezine götürüldü.

TAKSİ ŞOFÖRÜ: SUÇ ALETLERİNİ BENİM ARAÇTA BIRAKMIŞLAR

Saldırganın taksisine bindiği taksi şoförü Oktay Yakupoğlu " Ne olduğunu anlamadım. Işıkların yanında bir kişiyi müşteri gibi aldım. 4 metre gitmeden trafik sıkıştı o sırada müşteri taksinin kapısını açıp kaçtı. Ben de yoluma devam ettim. Aracımı yıkamaya götürdüm. Yıkamacı koltuğun altında iki adet silah olduğunu söyleyince tekrar olay yerine geldim. Suç aletlerini benim araçta bırakmışlar. 2 tane silah var aracımda, polisler onları inceliyorlar. Binmesiyle inmesi bir oldu. Olayın ne olduğunu anlamadım. Burada da polis arkadaşlar inceliyorlar" dedi.

Polisin olayla ilgili geniş çaplı araştırması sürüyor.

.

Güncellenme Tarihi : 30.10.2016 10:13

İLGİLİ HABERLER