Diyanet İşleri Başkanlığı, bir takım suni cihazlar kullanmak suretiyle cinsel ihtiyacın giderilmeye çalışılmasının dinen caiz olup olmadığı ile ilgili soruya yanıt verdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Dini Sorular Komisyonu "Şişme kadınla ilişkiye girmek caiz midir?" sorusuna, "Bir takım suni cihazlar (suni vajina, şişme bebek vb.) kullanmak suretiyle cinsel ihtiyacın giderilmeye çalışılması dinen caiz değildir" yanıtını verdi.
Dini Sorular Komisyonu'nca verilen cevapta, verilen bu yanıtın sorulan özel soruya ilişkin yapıldığı ifade edilerek, cevabın özel soruya ilişkin olarak kurul uzmanınca cevaplandığı ve genelleştirilemeyeceği dile getirildi.
"ŞİŞME KADIN CAİZ MİDİR?"

Hızlı Özet
“Diyanet İşleri Başkanlığı'na şişme kadın caiz midir diye soruldu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir
Enver Altaylı’nın Fetullah Gülen’e gönderdiği mektuplarda MHP Genel Başkanı olmak istediği ve Devlet Bahçeli’nin göreve gelmesini engellediğini yazdığı ortaya çıktı.

1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!
Türkiye'de 2026'nın ilk 6 ayında yağış rekoru kırıldığını belirten TÜBA üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, 2027 yılı için dikkat çeken 'Mega El Nino' beklentisini dile getirdi. Yaşar, ekim ayının ikinci yarısından itibaren yağışların artacağını öne sürerken, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yılın büyük bölümünde su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı
Doğu Akdeniz ve Girit açıklarında Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa ve İtalya’nın katılımıyla gerçekleştirilen MEDUSA-15 askeri tatbikatında amfibi çıkarma senaryosu fiyaskoyla sonuçlandı. Çıkarma botundan karaya çıkmaya çalışan Yunan askerlerinin denize düştüğü anlar kameralara yansırken, komşunun askeri operasyonel yetkinliği bir kez daha gündeme geldi.

Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi
Et restoranlarıyla dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, bu kez farklı bir yatırımla gündeme geldi. Yemek sektöründeki çalışmalarının ardından gayrimenkul alanına yönelen Gökçe