Spor
  • 5.7.2009 04:36

SİVAS'IN BOMBASI FASON ÇIKTI!..

Sivas'ın resmi internet sitesinden PSV Eindhoven'dan aldığını duyurduğu Mbemba'nın Hollanda 2. Lig ekibi FC Eindhoven'de oynadığı ve 2 yılda 19 maçta forma giydiği ortaya çıktı!

Cuma günü önce Anadolu Ajansı ve tüm haber siteleri Sivasspor'un Pieter Mbemba'yı 4 yıllığına transfer ettiğini duyurdu. Yiğidolar'ın resmi internet sitesi de dahil olmak üzere tüm haber kaynakları Kongo'lu futbolcunun geçtiğimiz sezon PSV Eindhoven'da kiralık oynadığı bilgisine yer verildi. Fakat Mbemba'nın PSV değil Hollanda 2. Lig takımı FC Eindhoven'ın formasını giydiği ortaya çıktı.

YOKSA MENAJER OYUNU MU?
Hatta çok büyük bir yıldız adayı olarak lanse edilen Mbemba, son iki yılda KV Mechelen ve FC Eindhoven'da sadece 19 maça çıkabildi. Üstelik geçen sezon 20 takımlı Hollanda 2. Ligi'ni 16. sırada bitiren FC Eindhoven'da 38 maçın 13'ünde görev yapabildi. Pieter Mbemba'nın transferinin bir menajer oyunu mu yoksa basit bir kelime hatası mı olduğunu zaman gösterecek.

Uygun:Gittim PSV'de bizzat kendim izledim
Mbemba ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Sivas'ın hocası Bülent Uygun da ilginç açıklamalar yaptı. Uygun, FC Eindhoven'da oynayan Mbemba için, "PSV'de kendim izledim. Çok yetenekli, genç bir futbolcu" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER