Spor
  • 31.8.2009 16:18

SİVASSPOR 8 MAÇ DAHA SABIR İSTEDİ


Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takımda geleceğe dönük bir değişim içerisinde olduklarını, bu dönemi kısa sürede atlatacaklarını belirterek, taraftarlarından 12. haftaya kadar sabır göstermelerini istedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıkların ve şanssızlıkların takımın belini kırdığını, üst üste alınan olumsuz sonuçların kendilerini üzdüğünü kaydederek, takımın kısa süre içerisinde kendini toparlayacağını söyledi.

Yıllara dönük büyük bir değişim yaşadıklarını, düşünülenin aksine geçen sezondan iyi bir kadro oluşturduklarını aktaran Ünsal, bugünleri atlatacaklarını, belli bir süreç içerisinde iyi duruma geleceklerini ifade etti.

Özellikle taraftarlardan kendilerine güvenmelerini, 12. haftaya kadar sabırlı olmalarını isteyen Ünsal, bu dönemden sonra takımın gerçek gücüne kavuşacağını ve geçen dönemden daha iyi olacağına inandıklarını bildirdi.

Sahalarında Diyarbakırspor mağlubiyetinin ardından yönetim olarak tesislerde toplandıklarını, bazı kararlar aldıklarını kaydeden Fikret Ünsal, maç sonrası teknik direktörleri Bülent Uygun’a yönelik tepkilere de yönetim olarak çok üzüldüklerini söyledi.

Uygun’un takımı bugünlere getirdiğini vurgulayan Ünsal, "Takımı başarıdan başarıya koşturan, coşturan hocamızı 3 maça harcayamazsın. Dikkatli olmak gerekiyor. Hocamızın morali bozmak, futbolcularımızın, dolayısıyla yönetimin moralini bozar" dedi.

İyi günde herkesin yanlarında olduğunun, ama bugünlerde de takıma destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Ünsal, taraftarların takıma özellikle bu dönemde daha çok sahip çıkmalarını istedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Fikret Ünsal, orta saha için Afrikalı bir futbolcuyla büyük oranda anlaştıklarını, sağlık kontrolünden geçirecekleri bu oyuncuyla İstanbul’da sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER