Spor
  • 16.10.2005 19:22

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ WEREN LORANT: "LİGE YENİ ÇIKMIŞ BİR TAKIM OLARAK GİDİŞATTAN ÇOK MEMNUNUM"

ENGİN KOCABIYIK
ANKARA (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Sivasspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni Mehmet Yıldız'ın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Gençlerbirliği, Mesut Bakkal göreve başladıktan sonraki ilk mağlubiyetini aldı.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, yakaladıkları pozisyonu değerlendirerek galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, 3 puanı hak ederek aldıklarını söyledi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, ilk devrede baskılı bir futbol oynadıklarını belirterek, "Üst sıralara yükselmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Baskılı oynadık ve gol pozisyonlarına da girdik. Atacağımız golleri atamadık. Takım olarak ucuz goller yiyoruz. 1-0 geriye düşünce oyunu döndüremedik. Sivasspor iyi savunma yaparak bize gol izni vermedi. Genel olarak oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Önümüzdeki haftalarda daha istekli, arzulu bir takım olmalıyız" diye konuştu.
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant da, maçın zor geçeceğini tahmin ettiğini ifade ederek, "Çok zor bir maç oynadık. İlk devre rakibimiz, 2. devre biz daha iyi oynadık. Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyum. Lige yeni çıkmış bir takım olarak takımın gidişatından çok memnunum. Sakat oyuncularımızın da düzelmesiyle gelecek haftalarda özellikle hücum bölgelerinde daha etkili olacağız" dedi.


Kırmızı-beyazlı oyuncular Hakkı ve Yasir ise, her maça 3 puan için çıktıklarını belirterek, lige yeni çıkmış bir takım olarak çok iyi durumda olduklarını ve gelecek haftalarda bu başarılarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER