Spor
  • 3.6.2014 15:48

Sivasspor UEFA'da savunma verdi

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve kaleci Korcan Çelikay'ın 4 kişilik bir avukat ekibiyle katıldığı Disiplin Komitesi Toplantısı bu sabah TSİ 10.00'da başladı ve 3 saat 15 dakika sürdü.
UEFA binası çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarına toplantının içeriğine ait açıklama yapmayan Başkan Mecnun Otyakmaz, toplantının Eskişehirspor için yapılan toplantıya oranla oldukça uzun sürmesi hakkındaki soruyu, "Detaylı bir dosya olduğu için" şeklinde yanıtladı.
Otyakmaz, gerekli savunmayı yaptıklarını belirterek, "Şimdi 5 Haziran'da açıklanacak kararı bekliyoruz. Kararı biz de merak ediyoruz" dedi.
Edinilen bilgiye göre toplantıda Otyakmaz'ın Trabzonspor hakkındaki iddiaları gündeme gelmedi.
UEFA 21 Mayıs'ta resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile Eskişehirspor ve Sivasspor kulüplerinin Türkiye’de gündemde olan şike davasında adlarının geçtiği gerekçesiyle, bu iki kulüp hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurmuş ve 'sıfır tölerans' ilkesi gereği bu kulüpler için UEFA organizasyonlarından men kararı verilebileceğini belirtmişti.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve avukatları da dün Nyon'da UEFA Disiplin Komitesi'nde savunma yapmışlardı. Eskişehirspor'un savunması ise 2 saat sürmüştü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:31

İLGİLİ HABERLER