Spor
  • 21.8.2009 20:36

SİVASSPOR'DA RÖVANŞ MESAİSİ BAŞLADI

SİVAS - UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına 3-0 yenilerek gruplara kalma şansını oldukça zora sokan Sivasspor, ara vermeden rövanş maçının hazırlıklarına başladı.
Kulüp tesislerinde gerçekleşen idman öncesinde, teknik direktör Bülent Uygun futbolcularını saha ortasında bir araya toplayarak onlarla bir süre konuştu.
Uygun'un konuşmasının ardından başlayan idmanda, dün Shakhtar Donetsk karşısında ilk onbirde forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise antrenör Toprak Kırtoğlu yönetiminde ısındı.
Yenileme çalışmasına katılan futbolculardan hafif ağrıları bulunan Musa Aydın ve İbrahim Şahin yürürken, diğerleri saha etrafında düşük tempoda koştu.
Shakhtar Donetsk maçında ilk onbirde şans bulamayan futbolcuların yarı sahada çift kale maç yapmasıyla devam eden antrenmana, Hayrettin Yerlikaya ile Mehmet Yıldız katılmadı.
İdmanı, Sivasspor yönetim kurulu üyesi Süleyman Köse ile teknik direktör Bülent Uygun'un kızı Almina, yardımcı antrenör Toprak Kırtoğlu'nun kızı Elifsu ve sağbek oyuncusu Abdurrahman Dereli'nin kızı Sude ile az sayıda taraftar izledi. Babasıyla birlikte bir süre top oynayan Sude, basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

-YASİN ÇAKMAK-

İdman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan defans oyuncusu Yasin Çakmak, Shakhtar Donetsk maçında oyunun geneline bakıldığı zaman üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, ''İstemediğimiz bir sonuç aldık, böyle olmasını biz de istemezdik ama sonuçta futbol bu'' dedi.
Rövanş maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Yasin, Ukrayna'dan iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

-MURAT ERDOĞAN, FARUK VE AGBETU GİDEBİLİR-

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren ve hafta içi İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'da forma giyen Hamer Bouazza'yı kadrosuna katan Sivasspor'un, önümüzdeki günlerde 1'i defans, diğeri ise orta saha oyuncusu olmak üzere 2 yabancı futbolcuyu daha kadrosuna dahil etmeyi planladığı belirtildi.
Öte yandan, yapılan transferlerin ardından ilk onbirde fazla şans bulamayan tecrübeli oyuncu Murat Erdoğan ile Faruk Bayar'ı, Turkcell Süper Lig'den bazı takımların istediği, Sivasspor ve futbolcuların menfaatlerine uygun bir teklif olması halinde bu oyuncularla yolların ayrılacağı kaydedildi.
Sezon başında Kocaelispor'dan transfer edilen gole dönük orta saha oyuncusu Akeem Oriyomi Agbetu'yu da Diyarbakırspor'un istediği belirtildi. Nijeryalı oyuncunun da kiralık olarak verilebileceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER