Spor
  • 23.6.2014 17:33

Sivassporlulara müjde

Otyakmaz, Da Costa, Utaka ve Aatıf için transfer teklifleri geldiğini, bu oyuncularla görüşme yaparak değerlendireceklerini ifade etti.

Transfer çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyeleri ile kulüp binasında görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, toplantı sonrası DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Takıma gerekli transferlerin yapılacağını ve taraftarların bu konuda rahat olmasını isteyen Başkan Otyamaz, "İstanbul'da bulunan ofisimizde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Sivas'a gelerek yönetim kurulu arkadaşlarımızla görüş alışverişi yaptık. Kendimize bir yol haritası hazırladık. Hepimizin bildiği gibi dünya kupası tüm heyecanı ile devam ediyor. Transfer dönemi de bu manada biraz sönük geçiyor. Biz de yabancı transferler için dünya kupasının bitmesini bekliyoruz. Acele etmiyoruz. Zaten ilk onbirimiz hazır durumda. Acil ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Gerekli takviyeleri yaparak daha iyi bir Sivasspor ortaya çıkarmak için gerekeni yapacağız" dedi.

"BATUHAN VE SERDAR İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK"

Transfer konusuna da açıklık getiren başkan Otyakmaz, "Aldığım habere göre Batuhan Karadeniz Trabzonspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş. Onunla görüşeceğiz. Büyük ihtimalle de anlaşacağız. Serdar Özkan ile prensip anlaşması yaptık. Fakat Elazığspor ile son bir görüşme yapmam gerekiyor. Çünkü problemli bir transfer olsun istemiyorum. Onların da helalliğini almak istiyorum. Ondan sonra Serdar Özkan transferi bizim açımızdan gerçekleşebilir. Bir iki tane gurbetçi futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz onların ismini vermek için erken olduğunu düşünüyorum." diye konuştu. Takımdaki oyunculardan Da Costa, Utaka ve Aatıf için gelen transfer teklifleri olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, "Bu futbolcular ile bir görüşmem olacak. Kendileri için yapılan transfer tekliflerini söyleyeceğim. Oyuncuların kendi görüşlerini alarak bunları değerlendireceğiz. Ona göre de yabancı oyuncu transfer listemiz şekillenmiş olacak" şeklinde konuştu.

STATTA EKSİKLER TESPİT ETTİK

Yapımı devam eden 25 bin kişilik yeni şehir stadını da gezen Başkan Otyakmaz, "Yeni yapılan stadın arzu edilen bir stat olduğunu düşünüyorum. Fakat UEFA ve FİFA kriterleri gereği bir takım eksiklikler tespit ettik. Bunların planı üzerinde tadilat yapılması gerekiyor. Bilirkişilerden rapor alacağız. TOKİ'ye başvurarak plan tadilatı konusunda kendilerinden destek isteyeceğiz. Stad yapıldıktan sonra tekrar bir tadilat yapmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Halife YALÇINKAYA / SİVAS DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:57

İLGİLİ HABERLER