Asayiş
  • 5.10.2008 14:03

SİVAS'TA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Tokat'ın Niksar ilçesinden Erzincan'a giden Hüsamettin Uçrak'ın kullandığı 60 NG 557 plakalı otomobil, D-100 Karayolunun Boğazköy mevkisinde, karşı yönden gelen Turgut Abdülmenas Atalay yönetimindeki 16 ZL 444 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, Fadime Uçrak ile çocukları Murat ve Suat Uçrak olay yerinde yaşamını yitirdi. Anne ile 2 oğlunun cesedi, sıkıştıkları araçtan, Suşehri Belediyesi İtfaiye Amirliğine bağlı kurtarma ekiplerince yaklaşık 1 saatte çıkarıldı.

Kazada yaralanan sürücüler Hüsamettin Uçrak ve Turgut Abdülmenas Atalay ile Atalay'ın eşi Fadime, çocukları Mesut ve Abdülrezat Atalay Gölova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Hüsamettin Uçrak, Sivas'a sevk edildi.

Uçrak ailesinin, Erzincan'da sınıf öğretmenliği bölümünde okuyan ve bayram tatili için yanlarına gelen çocukları Suat Uçrak'ı okuluna bırakmak üzere Niksar'dan yola çıktıkları, Atalay ailesinin ise Bursa'ya gittikleri öğrenildi.

Bu arada, kaza nedeniyle D-100 Karayolunda bir süre tek yönlü sağlanan ulaşım, ekiplerin çalışmasını tamamlamasıyla normale döndü

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:44

İLGİLİ HABERLER