Spor
  • 31.3.2009 02:52

'SİZDEN GOL İSTİYORUM!..'

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, zorlu İspanya maçı öncesi futbolcularıyla interaktif şekilde oynanan maçın analizini yaptığı ortaya çıktı. Terim'in bu toplantılarda futbolculara "Özellikle 60. dakikadan sonra oyundan düştük. Bunun nedeni topu yeteri kadar ileride tutmamanız. Gereksiz panik yaptınız. Ayrıca büyük maçlarda pozisyon buldunuz mu atacaksınız. Kazanmak için başka yol yok" dediği öğrenildi. Yarın Ali Sami Yen Stadı'nda Milli Takımımız'ın konuğu olacak İspanya, dün akşam İstanbul'a geldi. Havaalanında Türk taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan kafile, kendilerini taşıyan otobüse güçlükle binebildi. İspanyollar'dan en çok ilgiyi ise Torres ve Ramos gördü.

KIZLAR, TORRES'E SALDIRDI!
Özellikle Torres'ten imza almak için yarışan bayan hayranları, ünlü futbolcuyu otobüsün içinde de yalnız bırakmadı. İspanyollar bu akşam Ali Sami Yen'de idman yapacak. Bu arada Torres, "Türkler bizi yenmek için çok arzulu. Ama biz yenilmezliğimi sürdüreceğiz" dedi.

BUNUN TELAFİSİ OLMAYABİLİR
Ay-Yıldızlılar'ın başarılı teknik patronu Fatih Terim'in aynı toplantıda "Öncelikle oyunun kontrolünü elimizde tutmamız gerekir. Rakip takım oyununda çok iyi. Bu nedenle enerjimizi ekonomik kullanacağız. Bunun için de topu koşturacağız. İspanya'daki gibi yine maça hızlı başlayacağız. Ancak bu kez fırsatları harcamayın. Herkesin daha dikkatli olmasını istiyorum. Zira bu maçın telafisi olmayabilir" dediği belirtildi.

ALİ SAMİ YEN'DE İSPANYA DERSİ!
Ay-Yıldızlılar dün Ali Sami Yen'de yaptığı idmanla İspanya maçı hazırlıklarını sürdürdü. Fatih Terim'in antrenman öncesi oyuncularıyla saha ortasında toplantı yapıp bire bir uyarılarda bulunması dikkat çekti. Taktik çalışmada ise futbolcular oldukça hırslı göründü. İdman öncesi Başkan Mahmut Özgener, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Ekibimiz son idmanını bu akşam İnönü'de yapacak.

HİÇ ENDİŞEM YOK!
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takım'ın gruptan çıkması yönünde hiç bir endişesi olmadığını söyledi. Özgener, Sami Yen'deki maçta taraftarlardan İspanya milli marşı çalınırken saygılı olmasını da istedi. Başkan ayrıca "Futbolcularımız primi değil, sadece İspanya maçını düşünüyor" açıklaması yaptı.

BASIN TOPLANTISI KRİZİ
İspanya Teknik Direktörü Del Bosque'nin, bugün 12.00'de Ortaköy For Seozon Otel'de basın toplantısı yapacağı açıkandı. Terim ve 4 oyuncumuzun da aynı saatte toplantı programı olmasına rağmen Bosque saatte değişiklik yapmadı.

NİSAN AYI UĞURSUZ GELDİ
Ay Yıldızlılara Nisan ayı yaramıyor. A Milli Futbol Takımımız bu ayda 18'i resmi, toplam 44 maç yaparken, 27 yenilgi ve 12 galibiyet elde etti. Toplam 27 takımla karşılaşan Milliler, 45 gol atarken, 85 golü de ağlarında gördü.

ÜMİTLERİN RAKİBİ İRLANDA
Ümit Milli Futbol Takımı 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bugün deplasmanda İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. İrlanda'nın başkenti Dublin'in Tuners Cross Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21.45'te başlayacak.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:38

İLGİLİ HABERLER