Asayiş
  • 28.10.2008 05:46

SİZİN DE İÇİNİZDE BİR KATİL OLABİLİR!..

Test "Yoksa siz adı hep akıllara kazınacak bir sonraki seri katil siz misiniz?" sorusuna cevap arıyor. Testin sadece eğlence amaçlı olduğunu unutmayın ve çok ciddiye almayın...
Uygulayan kişinin seri katile dönüşecek psikolojik kapasitede olup olmadığını belirlemek amacıyla hazırlanan bu test ünlü seri katillere de uygulanmış. Ve seri katillerin hepsi de aynı cevabı vermiş...
SORU:
Annesinin cenaze töreninde bulunan bir kadın son derece üzgündür. Derken hiç tanımadığı çok yakışıklı bir adamla tanışır ve ilk görüşte aşık olur. Annesinin ölümüne rağmen kadının keyfi yerindedir. Saatlerce konuşurlar ancak cenazeden sonra adam ortadan kaybolur ve kadın bir daha ondan hiç haber alamaz. İki hafta sonra kadın, kız kardeşini öldürür. Neden?
A. Çünkü adamın kız kardeşinin sevgilisi olduğu ortaya çıkar.
B. Adam aslında kadının kılık değiştirmiş kız kardeşidir.
C. Kadın, adamın bir aile dostu olma ihtimalinden yola çıkarak, tekrar bir cenazede karşılaşma umuduyla kız kardeşini öldürmüştür.
D. Kız kardeş aşk acısıyla ortaya çıkan öfkenin kurbanı olmuştur.
CEVAPLAR:
A, B veya D şıklarından birini seçtiyseniz seri katil olma potansiyeli taşımıyorsunuz. Tamamen aklı selim olduğunuzun bilinciyle rahatlayabilir ve hiçbir şey için endişelenmeden huzurla hayatınıza devam edebilirsiniz. Eğer soruyu hemen cevaplayıp sonra cevap anahtarını görünce cevabınızı değiştirdiyseniz ya gerçekte ne olduğunuzu görmekten korkuyorsunuz ya da havalı olmaya çalışıyorsunuz.
C şıkkını seçtiyseniz, bu bir seri katille aynı şekilde düşündüğünüzü gösteriyor. Bu sorunun sorulduğu tüm seri katiller adamın bir aile dostu olabileceğini ve ikinci bir cenaze törenine katılabileceğini düşündü. Eğer adamı tekrar görebilmek için kız kardeşinizi öldürmeyi düşünüyorsanız, sandığınız kadar aklı başında biri değilsiniz. (BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER