Gündem
  • 25.8.2005 05:49

SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ KİM ÇEKTİ?

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı 55 yaşındaki M.K’nın iki yabancı uyruklu hayat kadınıyla alem yaptığı görüntüleri kimin çektiği belirlenemedi.

CD’nin Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası eski polisi olan ve M.K. tarafından Şahinbey Polis Merkezi’ne gönderildiği ileri sürülen M.Ş. tarafından Gaziantep Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu’ya verildiği kesinlik kazandı.

Bu polis memurunun CD’nin kendisine kim tarafından ulaştırıldığı konusunda nasıl bir bilgi verdiği ise açıklanmadı. Polis memurunun, CD’nin bir gazeteci tarafından kendisine ulaştırıldığı bilgisi de yetkililerce ihtiyatla karşılandı.


Bu arada Emniyet Müdürü’nün bağ evinde içki içip alem yaptığı iki kişinin kim olduğu da merak konusu olmayı sürdürüyor. Bir yetkili şunları söyledi: ‘Bir insanın, gece, hem de bir bağ evinde, emniyet müdür yardımcısının bulunduğu bir ortama bu kadar yaklaşması, banyosuna girmesi mümkün değil. Bu görüntülerin çekiminde içeriden yardımcının olduğu var gibi. Müdür yardımcısının görüntülerin ilk bölümünün çekildiğinden haberi yok. Ama, son bölümde ise görüntü çekildiğini farkediyor. Emniyet Müdür Yardımcısı’nın böyle hayati bir görüntüsünün çekildiğini görmesine rağmen görüntüyü almaması ilginç’ dedi.

/Ahmet KAYA - DHA, HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:17

İLGİLİ HABERLER