Yaşam
  • 26.1.2020 18:34

Skandal paylaşımları sonrası Berna Laçin belasını buldu

KAYNAK : YENİ AKİT

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı paylaşımla büyük bir skandala imza atan Berna Laçin hakkındaki soruşturmanın ardından bir şok daha yaşadı. Reklam yüzü olduğu bir deterjan şirketi, Laçin'in görselini sosyal medya hesabından kaldırdı. Şirketin bu hamlesi oyuncu ile yolların ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin tek yürek olduğu günde Berna Laçin'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar tepki çekince reklam yüzü olduğu firma Laçin'i sildi.

Elazığ depreminin ardından sosyal medyada provokatörlük peşinde olanların başını çeken Berna Laçin'e tepki yağarken bir tokatta reklam yüzü olduğu firmadan geldi.

Fotoğrafını kaldırdılar

Firma sosyal medya hesabında olan Berna Laçin'in fotoğrafını kaldırmakla başladı. Sözleşmesinin firma tarafından henüz fesh edilip edilmediği bilinmeyen ünlünün bu tutum karşısında nasıl davranacağı merak konusu olurken birçok kesim Berna Laçin'in kovulduğu yönünde görüş bildirdi.

Ne demişti?

Berna Laçin, depremin ilk provokasyonuna "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadeleriyle imza attı. Laçin daha sonra, “Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?” diye skandal ifadeler kullandı.

Soruşturma başlatıldı

Türk milletinin bu acı gününde tek deri muhaliflik olan Laçin'e attığı tweetlerden dolayı, cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2020 17:12

İLGİLİ HABERLER