Gündem
  • 31.7.2012 15:31

Skandal vekil ve oğlu Partiye geldi

Sadece bütün ülkeyi değil AK Parti'yi ve Başbakan Erdoğan'ı şaşkına eçviren olayın mimarının partiden atılması gündeme geldi.Başbakan Erdoğan milletvekilinin ifadesinin alınıp gereğinin yapılması için parti yönetimine talimat verdi.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde meydana gelen ’polisleri ellerinde numaralarla sıraya dizip teşhis etme’ olayının ardından AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, partinin Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddia ediliyordu. Türkoğlu ve polisleri sıraya dizen oğlu İstemi Kağan Türkoğlu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.
Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polis ellerinde numalarla sıraya dizilip teşhis yaptırılmıştı.

Olayın basına yansımasının ardından Hacı Bayram Türkoğlu'nun Ak Parti'den istifa etme kararını aldığı öne sürülmüştü. Türkoğlu’nun bu kararı almasında Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin düşünülmesinin etkili olduğu iddia ediliyor.

Ayrıntılar birazdan...
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER