Spor
  • 29.10.2008 02:42

SKİBBE GİTSİN LUCE GELSİN!..

Hocalarından umudu kesen yöneticiler, Başkan Polat'a baskı yapmaya başladı bile. Somut önerileri bile vardı. "Skibbe gitsin, Lucescu gelsin".
Galatasaray'da yönetim tarafından resmen açıklanmamış olsa bile gerçek olan bir şey var. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin tamamı teknik direktör Michael Skibbe'den ümidi kesmiş durumdalar. Alman teknik adamla bu işin yürüyemeyeceğini ve Skibbe'nin tüm iyi niyetine rağmen takıma 2 beden küçük geldiğinin farkındalar. Hemen hepsi Skibbe'nin bir an önce gitmesini istiyor ve bu isteklerini de Başkan Adnan Polat'a artık ima yoluyla değil açık açık söylüyorlar. Önceleri Skibbe'nin alternatifini zikretmeyen yöneticilerin büyük bir çoğunluğu da eski teknik direktörleri Mircea Lucescu'nun bu takımı evirip çevireceğine inanıyor. İnanıyorlar ki, Başkan Adnan Polat'a Rumen hocanın takımın başına getirilmesi için yoğun baskı yapıyorlar. Buradaki en büyük sorun ligde ve UEFA Kupası'nda yoluna devam eden G.Saray'ın Skibbe'yi gönderme aşamasında nasıl bir geçiş dönemi yaşayacağı. Çünkü şu anda Shakhtar'ın başında olan Rumen hocanın hemen takımın başına geçmesi mümkün değil... Ama Polat'ı iknaya çalışan kurmayları bunun da çaresini bulmuş gibi gözüküyorlar! G.Saray'la bağlarını koparmayan Kalli'nin en azından ocak ayına kadar kadro ve taktik anlamda hatalar yapan Skibbe'yi yönlendirmesi sağlanabilir. Böylece bu geçiş döneminde teknik hatalar en aza indirilebilir.
Ocağa kadar kalli" formülü!
Gerçek şu ki Eskişehir maçında tüm kredisi tükenen ve yıldızlar topluluğu bir takımı yönetemeyeceği ortala çıkan Skibbe Galatasaray'da uzatmaları oynuyor. Eğer ligde Gaziantep ve F.Bahçe derbisi de kaybedilirse Alman teknik adamın yollanması için Luce'nin gelmesi bile beklenmeyebilir! Olay o kadar ciddi. Böyle bir ihtimal karşısında takımın başına geçici olarak Kalli'nin geçebileceği de Florya'daki senaryolardan sadece biri.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER