Spor
  • 29.6.2008 14:09

SKIBBE LİNCOLN İÇİN NE DEDİ?

İSTANBUL - Yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe, antrenmanlarının çok iyi geçtiğini, bütün oyuncularından yüksek derecede performans aldıklarını söyledi.
     Sarı-kırmızılı takımın bu sabah yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Skibbe, harikulade olarak nitelendirdiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çok güzel antrenman yapma şansını edindikleri için son derece memnun olduğunu ifade ederek, ''Salı günü Lincoln ve Serkan da aramıza katılacak. Güçlenerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. PAF takımından 8 oyuncu aldık. Onların antrenmanlarda gösterdiği katkıyı gözlemleme şansına sahibiz. Onların verdiği katkıdan da son derece memnunuz. Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.
     Yeni sezon hazırlıklarının 5. gününde de çalışmalara katılmayan Linclon ile ilgili sorular üzerine, Alman teknik adam şunları kaydetti:
     ''Brezilyalı futbolcuların böyle geç kalma eğilimleri var. Maalesef bu bütün dünyada böyle. Ben yönetimin kendisine gerekli yaptırımı uygulayacağından eminim. Onun dışında biz kendisiyle konuşacağız. Kendisinden elinden gelenin en fazlasını göstermesini isteyeceğiz. En fazla faydayı edinebileceğimizden de eminim.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER