Spor
  • 22.10.2008 00:00

SKİBBE : NE KADAR KUPA VARSA HEPSİNİN PEŞİNDEYİM

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Yunanistan'ın Pire Olympiakos takımıyla 23 Ekim Perşembe günü yapacakları UEFA Kupası maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu, seyircinin tezahüratlarının takımı olumlu yönde etkilediğini söyledi.
Michael Skibbe, Galatasaray TV'de katıldığı ''Teknik Yorum'' programında yaptığı açıklamada, Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferin her zaman müthiş olduğunu belirterek, ''Seyircimizin takımımıza katkısı da çok yüksek. Özellikle Trabzonspor maçında, ilk 10-15 dakikadaki sıkıntılı dönemimizde, 12. adam diyebileceğimiz seyircimizin müthiş baskısı ve bizi ileri doğru itmesi, bir an önce o baskıdan, kötü oyundan kurtulmamıza yardımcı oldu'' dedi.
Pire Olympiakos maçı öncesi tüm maç biletlerinin satılmış olmasından duyduğu memmuniyeti de dile getiren Skibbe, ''Stadın dolu olması, tüm biletlerin satılması çok güzel, çünkü çok iyi bir rakibe karşı seyircimize çok ihtiyacımız olacak. Seyircimiz, özellikle tezahazüratlarıyla bizi olumlu yönde etkilerken, rakibi de negatif etkilemesini çok iyi biliyor'' diye konuştu.
Skibbe, Galatasaray'ın en son 2005 yılında Türkiye Kupası'nı kazandığı hatırlatıldığında, başarı peşinde olduklarını, ne kadar kupa varsa hepsinin peşinde olduklarını söyledi.
''Tüm kupaların peşindeyiz. UEFA Kupası, Türkiye Kupası ve lig kupası hedeflerimizin içinde'' diyen Skibbe, ''Bu, uzun bir yol. Şu andan itibaren, oraya dek gidebilmek için ilk adımı atmak gerekiyor. Herşey, ilk adımı atmakla başlıyor. Umarım ilk adımı iyi bir biçimde atarız'' diye konuştu.
Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor ile yapacakları maça da değinen Skibbe, iyi bir takımla, özellikle iyi kontraatak yapan bir takımla karşılaşacaklarını bildiklerini kaydetti.
Eskişehirspor'un, Bursaspor deplasmanında aldığı galibiyeti hatırlatan Skibbe, ''Bursaspor'dan çok daha iyisini yapmamız gerekli bu maçta. Yine de deplasmanda bile olsa kumandayı elimize almamız gerek. Amacımız, kesinlikle 3 puanı alıp İstanbul'a dönmek olacak'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER