Spor
  • 10.10.2008 02:12

SKİBBE : SAKATLAR YÜZÜNDEN ŞAŞKINA DÖNDÜM

Alman çalıştırıcı, "Sakatlar yüzünden hepimiz şaşkına döndük. Galatasaray’da göreve başlayacağım söylendiği zaman bunlarla karşı karşıya geleceğimi hiç hesaba katmamıştım" dedi.
G.SARAY’a teknik adam oldu, sakatlar yüzünden iki yakası bir araya gelmedi. Arzu ettiği oyun kalıbını bir türlü sahaya sürememenin sıkıntısını yaşadı Michael Skibbe.
Alman çalıştırıcı karşılaştığı olaylarla ilgili olarak şöyle konuştu: "Takım içinde en kritik yerlerin adamları ne durumda bir bakın. Bunları şikayet etmek bana yakışmaz. Bir teknik adamın hiç de karşılaşmak istemediği zorluklarla karşılaştım ama sabrettim. Şunu niye takıma koymuyorsun, bunu niye denemiyorsun diyenler çok. Bunu yaşayanlar bilir.
Sakatlar yüzünden hepimiz şaşkına döndük. Galatasaray’da göreve başlayacağım söylendiği zaman bunlarla karşı karşıya geleceğimi hiç hesaba katmamıştım. Eğer, ben bu işi yapıyorsam bu zor günlerin altında kalkmasını da bilmek zorundayım. Bu da bizim mesleğin cilvesi."
Zaman ilacım olacak
Skibbe, sakatlarla ilgili de kısaca şunları söyledi: "Mehmet Topal 6 hafta yok. Uğur aramıza katılıp bir çalışma yapmadı. Serkan, Almanya’da ağır ameliyat geçirdi. Kewell bir sakatlanıyor, geçti diyoruz. Arkasında kasığında arıza çıkıyor. Arda’nın belinde kas spazmı var. Barış’ın ayak tarak kısmında kırık var. Sabri sakatlıktan sonra yeni sahalara döndü. Şaş tam iyi oynarken dizinde ödem gelişiyor, oynamıyor. Hayat hep böyle ters gitmeyecek. Gelecek zaman benim ilacım olacak."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER