Spor
  • 31.10.2008 00:47

SKİBBE, TARAFTARI İSYAN ETTİRDİ!..

G.Saraylı taraftarlar, “Lig üçüncüsünden 1 puan almamız başarıdır” diyen Skibbe’yi Başkan Adnan Polat’a şikayet edip, “Bu takımı Leverkusen’le karıştırıyor. Maçlara kazanmak için değil, kaybetmemek için çıkıyor” diye sitem ettiler.
Teknik Direktör Skibbe’nin yaptığı saçmalıklardan bıkan ve düzeleceğinden umudu kesen taraftarlar, hocayı Başkan Adnan Polat’a şikayet ettiler. Ankaraspor maçından sonra Skibbe’nin yaptığı hataları sıralayan ve yaptığı açıklamalara isyan eden taraftarlar, “Skibbe, lig üçüncüsünden 1 puan almayı başarı olarak görüyor. Bu takımı Leverkusen’le karıştırıyor. G.Saray ’ı kazanmak için değil, kaybetmemek için sahaya sürüyor” diye tepki gösterdiler.
BAŞKAN DA HUZURSUZ
Skibbe’nin Leverkusen’i de bu düşünce yüzünden yaktığını belirten taraftarlar, “Skibbe büyük düşünmeyi bilen biri değil. O yüzden G.Saray gibi büyük bir takımda başarılı olması imkansız” şeklinde görüşlerini dile getirdiler. Başkan Adnan Polat’ın da oynanan futboldan memnun kalmadığı ancak Skibbe konusunda yorum yapmak istemediği öğrenildi. Polat’ın yakın çevresine, “Bu futbol G.Saray ’a yakışmıyor. Takımın durumundan hiç memnun değilim” diye yakındığı da öne sürülüyor.
GALATASARAY'I BİTİRDİ
Teknik Direktör Skibbe’nin, yaptığı kritik hatalarla G.Saray ’ın sürekli başarısız sonuçlar alması herkesi isyan ettirdi. Skibbe ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarda kendisini çok başarılı bulduğunu söyledi. “Siz bugün kendi performansınızı nasıl buldunuz?” diyen muhabire gülerek, “Çok çok iyi” diyen Alman hocanın bu tavrı da alay konusu oldu. Skibbe’nin beraberliğe sevindiğini, G.Saraylılar’dan da buna sevinmelerini beklediğini belirten taraftarlar, “Bizim hoca yaptığı bütün yanlışlara rağmen takımın yenilmemesine seviniyor” diye espri yaptılar.
SAKATLAR İYİLEŞSİN
Takımda bir süre bazı oyuncuların sakatlığını başarısızlığa kılıf yapan Skibbe, Eskişehir yenilgisi sonrası da, “Büyük maçlar oynadık, yorgunduk” demişti. Alman hoca dün de Baros ve Nonda’nın takıma katılmasını beklediğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:48

İLGİLİ HABERLER