Spor
  • 21.10.2008 02:59

SKİBBE TRABZONSPOR MAÇI İÇİN 6 GÜN FLORYA'DA SABAHLAMIŞ

Örtülü darbe ile yetkileri kısıtlanan Skibbe'nin Trabzon'u çözmek için 6 gün Florya'da sabahladığı öğrenildi. Alman hocanın, bordo-mavili ekibin maç kasetlerini izlediği ve rakibini çözdüğü kaydedildi. 3-0'lık galibiyetle nefes alan Skibbe'nin yeni dersi Olympiakos. Alman çalıştırıcı, bu maçı da alırsa güven tazeleyecek.
Emre Aşık'a tam not
Trabzonspor karşısında ilk onbirde sahaya çıkan Emre Aşık, defanstaki hatasız oyuncu ile beğeni topladı. Gökhan Ünal'a göz açtırmayan tecrübeli oyuncu, "Galibiyette payımız varsa ne mutlu. Her zaman oynayacakmış gibi kendimi hazır tutmamın meyvesini görüyorum. Hedefim ilk 11'de kalıcı olmak" diye konuştu.
Gençler alarmda
Genç oyuncular hemen her maçı izleyen Adnan Sezgin'in gözüne girebilmek için kıyasıya yarışıyor. Sezgin'in PAF maçlarını izlemesi futbolcuları ateşlerken, yakın zamanda buradan A takıma oyuncu çıkması bekleniyor. 
Kewell: Klasımızı gösterdik
Harry Kewell, Trabzonspor önünde kalitelerini belgelediklerini söyledi. Avustralyalı yıldız, "Hep dediğim gibi biz çok iyi bir takıma sahibiz. Baros, Arda, Nonda, Ümit büyük yıldızlar. Klasımızı yansıttığımızda her takımı yeneriz. Olympiakos önünde de aynı futbolu tekrarlarsak kazanacağımızı düşünüyorum" yorumunu yaptı. FOTOMAÇ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER