Spor
  • 17.10.2008 02:08

SKİBBE'NİN BÜTÜN DERDİ ORTA SAHA DA!..

Trabzonspor’u kasetlerden izleyip, rakipleri hakkında yardımcılarından bilgiler alan G.Saray Teknik Direktörü, "Hücumda sıkıntımız yok. Savaşan oyuncularımın olmayışı planlarımı bozuyor" dedi.
MİLLİ maç nedeniyle verilen arada iki yardımcısı görevden alınan Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, hakkındaki söylentilere kulak tıkayıp yalnızca pazar günkü Trabzonspor maçını düşünüyor. Dün akşam sarı kırmızılı taraftarlara Florya Metin Oktay Tesisleri’nin kapılarını açan Alman hoca, lider Trabzonspor’la oynayacakları zorlu maç öncesi en önemli sıkıntısının orta sahadaki oyuncularının sakatlığı olduğunu söylüyor.
Hücum hattında sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Skibbe, "Bütün sıkıntımız orta sahada diyor" ve ekliyor: "Nonda, Hasan Şaş ve Ümit Karan’ın sakatlıklardan kurtulup oynayacak duruma gelmeleri bizim için büyük şans. Ancak, orta alandaki sıkıntımız sürüyor. Mehmet Topal, Linderoth ve Barış gibi savaşan futbolcuların aramızda olmaması, beni oyun kurgusunda değişikliğe zorluyor. Tüm bu eksiklerimize rağmen görev vereceğim oyuncular, kazanmak için bütün güçlerini sahaya yansıtacaktır. Bu bilinçle sahadaki yerlerini alacaklardır."
Büyük maçların önemini kavradım
Trabzonspor’un son maçlarının kasetlerini izleyip rakip hakkında bilgiler edinen Michael Skibbe, "Türkiye’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının önemini öğrendim. Böylesine zorlu maçlara hazırlanırken her şeyi titizlikle incelemek gerekir. Yardımcılarım, Trabzonspor hakkında gerekli bilgileri bana ilettiler. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak kara bulutları üzerimizden atmak istiyoruz. Pazar akşamı taraftar desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu.
Galatasaray Futbol Komitesi, Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Florya’yı adeta mesken tuttular. Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, zorlu karşılaşma öncesi teknik direktör Michael Skibbe ve sarı kırmızılı oyuncularla sohbet edip hem onlara moral veriyorlar, hem de bu maçın önemini anlatıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:19

İLGİLİ HABERLER