Spor
  • 10.6.2014 10:39

Sneijder’e son dakika sürprizi

Galatasaray’ın Hollandalısı Wesley Sneijder milli takım kampında bir yaş büyüdü. Dünya Kupası’na hazırlanan Portakallar’ın idmanına dün sarı-kırmızılı futbolcu damga vurdu. 9 Haziran 1984 doğumlu olan oyuncunun doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından unutulmadı.

Daha önceden programda olmayan ve aniden gerçekleştirilen organizasyon Sneijder’i çok duygulandırdı. Oyuncu için özel olarak hazırlanan doğum günü partisinde Sneijder arkadaşlarının patlattığı şampanyayı yudumladı.

Şampanyanın dışında arkadaşları, 30. yaş gününde oyuncuyu hediye yağmuruna tuttular. Rio de Janeiro’nun simgesi İsa heykelinin bir minyatürü başta olmak üzere bir çok hediye futbolcuya verildi. Sneijder birkaç gün önce otel görevlilerine bu heykelciği nereden satın alabileceğini sorduğunu belirterek, “Şimdi bu önüme geldi. İnanın beni şampanyadan da çok sevindirdi” dedi.

Şu an kamptaki en formda isimlerden bir tanesi olan yıldız oyuncunun bu sürpriz etkinlikle daha da morallendiği ve mental olarak da turnuvaya daha hazır hale geldiği varsayıldı. 

 

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:19

İLGİLİ HABERLER