Spor
  • 20.9.2013 09:30

Sneijder geldi Selçuk bitti mi?

Sneijder transferi sonrası sahadaki etkinliğinin azaldığı iddia edilen Selçuk, Galatasaray'daki ilk sezonunda 13 gol 11 asist yaparak sarı kırmızıların şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı. Selçuk İnan'ın Wesley Sneijder öncesi ve sonrası performansını sizler için derledik:

2011-2012 sezonu 13 gol 11 asist ile kapatan ve Galatasaray'ın Süper Final ile kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Selçuk, geçtiğimiz yıla da çok iyi başlamış ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği Süper Kupa maçında 1 gol 2 asist ile oynamıştı. İkinci hafta oynanan Beşiktaş derbisinde de Galatasaray'a 1 puanı getiren golü kaydeden Selçuk, devre arası gerçekleşen Sneijder transferine dek ligde 3 gol 2 asist ile oynamış, toplamda 4 gol 4 asist yapmıştı.

Devre arası yapılan Sneijder transferi sonrası zaman zaman sol kanatta forma giyen Selçuk, geçen yıl Sneijder ile aynı anda sahada olduğu dakikaları sadece 2 gol 2 asistle kapattı. Selçuk'un ligin ikinci yarısında Sneijder'in forma giymediği veya Hollandalı yıldızın oyundan alındığı dakikalardaki performansıysa 1 gol 5 asist.

Bu sezona da biri kupa, biri Şampiyonlar Ligi, üçü de lig maçı olmak üzere 5 kez Sneijder'le beraber ilk 11'de başlayan Selçuk, henüz gol veya asist yapamadı.

Diğer yandan büyük umutlarla transfer edilen Sneijder ise Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana 5 gol atarken, sadece 1 asist yapabildi.


Uğur Aktan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:53

İLGİLİ HABERLER