Spor
  • 27.8.2009 15:57

SNEIJDER, INTER'E GİTMEYİ KABUL ETTİ

MADRİD (İHA) - Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, uzun süren görüşmelerin ardından Real Madrid'den ayrılarak İtalyan ekibi Inter'e transfer olmayı kabul etti.
İspanyol ve İtalyan medyasında çıkan son dakika haberlerine göre, Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder uzun süren pazarlıkların ardından Serie A'nın güçlü takımlarından Inter'e transfer olmayı kabul etti. Real Madrid'de sezon öncesi gözden çıkarılan isimlerin başında gelen Sneijder, uzun süredir Inter'e gitmemekte diretiyordu. Ancak son yapılan görüşmelerden sonra Inter, Sneijder'i ikna etmeyi başardı. Hollandalı yıldız için Inter'in Real Madrid'e 15 milyon euro (yaklaşık 30 milyon TL)
bonservis bedeli ödeyeceği bildiriliyor. Ancak Real Madrid, Sneijder için 2007 yılında Hollanda ekibi Ajax'a 25 milyon eurodan fazla ödemişti.
Wesley Sneijder, transfere şu ana kadar 256 milyon euro harcayan Real Madrid'in gözden çıkardığı 11. isim oldu. İspanyol basınına göre, Hollandalı oyun kurucu Rafael Van der Vaart ve İspanyol savunma oyuncusu Miguel Torres'in de her an başka bir takıma satılabileceği ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER