Spor
  • 16.1.2014 12:44

Sneijder son noktayı koydu

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun devre arasında gelen ve özellikle bu yıl sarı kırmızılı takımda beklenen performansını sahaya yansıtan Wesley Sneijder, Premier Lig takımlarının kıskacına girmişti. Hollandalı futbolcu, bir dönem kaybettiği milli takım formasını da yeni sezondaki performansıyla yeniden kazandı. Tecrübeli orta saha futbolcusuna gelen teklifler de Sneijder'i artık kızdırdı.

Tottenham'a cevabını verdi
Manchester United'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği futbolcuya kısa bir süre önce 'Galatasaray'da mutluyum' cevabını veren Wesley Sneijder, Tottenham'ın datransfer teklifini yanıtladı. Galatasaray'da bu sezon üç kupa birden kazanmak istediğini söyleyen Sneijder, sarı kırmızılı takımda kalacağını belirtti. Sezon başında 121 milyon Euro'luk transferle kulüp tarihine geçen Tottenham, Andre Villas Boas'ı görevden almış ve yeni transferlere yelken açmıştı.

"Burada mutluyum"
Son olarak Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusuna kancayı takan Tottenham, Hollandalı futbolcudan ayrılmıyorum yanıtını alınca, bu defteri de kapadı. Wesley Sneijder böylelikle transfer söylentilerini de yanıtlamış oldu. Sneijder uzun süredir sarfettiği "Burada mutluyum" mesajını da tekrarladı

Alper Aslan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:26

İLGİLİ HABERLER