Spor
  • 6.1.2015 12:31

Sneijder'e 20 milyon Euro teklif

İngiltere'nin Daily Star gazetesi, Manchester United'ın Sneijder'i ara transfer döneminde kadrosuna katmak için İtalya'nın Juventus kulübü ile yarış içinde olduğunu belirterek, Manchester United menajeri Louis van Gaal'in, hemşehrisini yakın takibe aldığını yazdı.

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin de Sneijder'in transferi için Manchester United ile rekabete girmeye hazır olduğu vurgulanırken, İtalyan teknik adamın şu sözlerine yer verildi:

"Juventus olarak kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Teknik seviyemizi de kaliteli futbolcular alarak yükseltebiliriz. Sneijder tabii ki çok iyi teknik kaliteye sahip ve kendini kanıtlamış bir futbolcu. Ancak kendisi şu an için hala Galatasaray'ın futbolcusu. Ocak ayı transfer döneminde gerçekçi olmalıyız ve hangi futbolcuları alacağımıza, hangi futbolcuları Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacağımıza dikkat etmeliyiz."

Öte yandan Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers de, Sneijder'in sözleşmesinde 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin yer aldığını belirterek, bu paranın ödenmediği takdirde Ocak ayında futbolcunun hiçbir kulübe gidemeyeceğini ifade etti.
Orhan SENCER / İSTANBUL (DHA)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:05

İLGİLİ HABERLER