Spor
  • 19.6.2014 16:50

Sneijder'in temsilcisinden flaş açıklama

Futbolcunun temsilcisi Guido Albers, "Şu anda Brezilya'dayım. Sneijder'in Manchester United'in gündeminde olduğuna dair iddia doğru değil" dedi.

KESİN OLARAK GALATASARAY'DA DEVAM EDECEK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Albers, "Ne benim ne de Sneijder'in Manchester United'le kontağımız yok. İddialar asılsız. Sneijder, İstanbul'a bayılıyor. Ailesiyle İstanbul'da yaşamak onu çok mutlu ediyor. Ayrıca Galatasaray'da çok mutlu. Başkan Ünal Aysal'la mükemmel bir iletişime sahip. Kendisine çok saygı duyuyor. Ayırca ben Galatasaray'ın fantastik bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Bizim transferle ilgili hiçbir girişimimiz yok. Hiç bir kulüple temas halinde değiliz. Sneijder'in uzun bir sözleşmesi var. Kesin olarak bu sezon Galatasaray'da devam edecek. United ve diğer kulüplerle ilgili söylemler dedikodudan ibaret gerçek değil" diye konuştu.

LUIS van GAAL VE MANU

Guido Albers, "Manchester United'in yeni teknik direktörü Luis van Gaal olacak, Sneijder'i de yeni takımına götürmek istiyor mu? Sneijder İstanbul'daki eşyalarını topladı mı?" şeklindeki soru üzerine ise, "Hayır, Van Gall'in bizimle böyle bir konuşması olmadı. Dünya Kupası bittikten sonra Sneijder'in adresi belli. İstanbul. İstanbul'a gelecek Galatasaray'la devam edecek" dedi. Yıldız oyuncunun  menajeri 'Galatasaray Şampiyonlar Ligi takımı ve Sneijder'de bu Şampiyonlar Ligi takımının lideri olmak istiyor ve bu arenada başarılı olmak onun için çok önemli' diyerek sözlerini noktaladı.

(Radyospor)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:04

İLGİLİ HABERLER