Spor
  • 23.8.2018 11:44

Sofian Feghouli bir yere gitmiyor

Galatasaray’a büyük beklentilerle transfer edilen ancak; geçen sezonki performansıyla tam anlamıyla verim alınamayan Sofian Feghouli’nin takımdan ayrılacağı iddia edilmişti.

Feghouli’den transfer yanıtı

Cezayirli oyuncu bu iddialara sosyal medya hesabından, “Durun! Ne?” diyerek imalı bir cevap verdi. Ayrıca Lyon’a giden Denayer’i değerlendirirken kendisine sorulan transfer sorusuna da, “Şu anda futbol adına beklediğim tek olay Şampiyonlar Ligi…” cevabını verdi.

Denayer’e övgü

Feghouli, Denayer için de, “Geçen sezon çok oynadı. Şahsen onunla oynamaktan ve şampiyonluğu kazanmaktan çok mutlu oldum. Sanırım şampiyonluğun en önemli parçalarından birisiydi. Takım için çok şey kazandırdı” ifadelerini kullandı.

Ahmet Bulut, Feghouli’den habersiz Suudlarla anlaştı ama...

Bu arada Feghouli dedikodularının arkasından Galatasaray yönetiminin görüşmeler yapması için Ahmet Bulut’a verdiği yetki çıktı… G.Saray’la anlaştıktan sonra yüzde ödemek istemediği için menajeri Habib Antar’la yollarını ayıran Feghouli için G.Saray yönetimi Bulut’a, “Takım bul. Yüzdeni al” mesajını verdi.

Feghouli istemedi, transfer yattı

Son dönemde Uram’la yaptığı ortaklık sayesinde Fernandao ve Giuliano’yu Suudi Arabistan’a götüren, Gomis ve Negredo’ya da takım arayan Bulut, Feghouli için Al Hilal’le anlaştı. Fakat Feghouli, Suudi Arabistan’a gitmek istemeyince tüm proje alt üst oldu. (Fotospor)

Güncellenme Tarihi : 23.8.2018 11:48

İLGİLİ HABERLER