Spor
  • 30.4.2020 11:41

Sofiane Feghouli : Fenerbahçe'ye Kadıköy'de ders verdik

Feghouli Kadıköy'de 20 yıl sonra gelen zaferi anlattı: Fenerbahçe'ye futbol dersi verdik

Galatasaray’ın yıldızlarından Sofiane Feghouli, Kadıköy’de 20 yıl sonra gelen tarihi zaferi Fanatik’e anlattı. Geçen sezon Başakşehir’e attığı golle şampiyonluğu getirdi. Bu yıl da yükselen formuyla Aslan’ın kilit isimlerinden oldu. Cezayirli yıldız, ezeli rakibe karşı deplasmanda ulaştıkları galibiyetin hikayesini paylaştı...

Koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarını evde ailesiyle birlikte sürdüren Galatasaray’ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, muhabirimiz Metin Karabaş’ın sorularını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, karantina günlerinden ligin kalanına, kariyer planlamasından unutamadığı maçlara kadar her şeyi samimiyetle anlattı. İşte Feghouli’nin gündem yaratacak sözleri:

‘Ani şekilde ara verince...’

“Lige ani bir şekilde ara verdiğimiz için şampiyonluk konusunda bir şey söylemem çok zor. Eğer şampiyonluk yolunda mücadeleye devam etseydik, net bir şekilde favori olduğumuzu söylerdim ancak burada durum tamamen farklı. Ne kadar süre boyunca fiziksel hazırlık yapabileceğiz? Hazırlık maçı yapabilecek miyiz? Yaparsak kaç tane olacak? Haftada bir mi yoksa iki maç mı yapacağız? Taraftarlarımız olacak mı, olmayacak mı? Emin olduğum tek şey; iki yıl üst üste şampiyonluk yaşayan tecrübeli bir oyuncu grubuna, güvenilir değerlere ve kazanmak için taktiksel anlamda ne yapılması gerektiğini çok iyi bilen Fatih Terim hocamıza sahibiz. Bunlar bizim avantajlarımız.”

FANATİK

Güncellenme Tarihi : 30.4.2020 11:44

İLGİLİ HABERLER