Spor
  • 4.6.2020 10:44

Sofiane Feghouli'ye bu kez İspanyol devi talip oldu

Sofiane Feghouli'ye bu kez İspanyol ekibi talip oldu!

Galatasaray'da üst üste kazanılan 2 şampiyonluğun kilit isimlerinden biri olan Sofianne Feghouli'nin talipleri artıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik olarak zor bir döneme giren sarı-kırmızılı takım, yıldız futbolcularını iyi teklif gelmesi halinde satacak. Bu isimlerden biri olan Feghouli'ye Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklifler geliyor. Cezayirli yıldızı isteyen son takım ise İspanya'dan.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Sofiane Feghouli ile yollar ayrılabilir.Corona virüsü pandemisi nedeniyle yaşadığı mali zararı en aza indirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, yüksek maaş alan isimleri göndermenin planlarını yapıyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren ve gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Cimbom, gelecek parayla yeni transferlere kaynak oluşturacak.

İtalyan basını, Feghouli'nin sezon sonunda satılabileceğini aktarırken, Cezayirli isme talip olan kulüpleri de yazdı.

Tuttomercatoweb.com adlı internet sitesinde yer alan haber şu şekilde:Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle Türk kulüpleri küçülmeye gidiyor.

Bu bağlamda Galatasaray da, kadrosundaki bazı isimlerle yollarını ayıracak. Bunlardan biri de Feghouli.

4 milyon euro maaş alan futbolcunun sarı-kırmızılılarla 2022'ye dek sözleşmesi bulunuyor ancak Galatasaray, gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

İLGİLENEN TAKIMLAR...

Cezayirli yıldıza daha önce Katar, Suudi Arabista ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklifler geldi. Son olarak ise La Liga ekiplerinden Real Betis, Feghouli ile ciddi olarak ilgileniyor.

SOFIANE FEGHOULI KİMDİR?

Aslen Cezayirli olan yıldız futbolcu, 26 Aralık 1989'da Fransa'nın Levallois-Perret şehrinde dünyaya geldi.



 


 


 


 

Güncellenme Tarihi : 4.6.2020 10:50

İLGİLİ HABERLER