Gündem
  • 30.1.2020 20:36

Şok eden Corona Virüs haberi!.. 1370 kişiden ümit kesildi

Kan donduran bir iddia daha: Corona Virüsü olan ve halen yoğun bakımda tutulan 1370 kişiden ümit kesildi.

'Corona virüs'le ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Çin'de yüzlerce kişiyi yoğun bakıma sokan 'Corona virüs'ü hızla hasta sayısını arttırırken ortaya atılan iddia tam anlamıyla kan dondurdu... Corona Virüsü olan 1370 kişiden ümit kesildi. İşte 'Corona virüs'le ilgili son durum...

Kısa sürede 132 kişinin hayatını kaybettiği 'corona virüs'le ilgili ortaya atılan son iddia kan dondurdu.

Çin'de yüzlerce kişiyi yoğun bakıma sokan 'Coronavirüs'ü hızla hasta sayısını artarken, yoğun bakım servislerinde bulunan 1370 kişiden ümit kesildiği öğrenildi.

1370 KİŞİDEN ÜMİT KESİLDİ

1370 KİŞİDEN ÜMİT KESİLDİ 

Wuhan'da hayatını kaybeden 132 kişiden sonra ülkenin Pekin, Şangay ve Guanzo şehirlerinde durumu yoğun bakım servislerinde kritik seviyede 1370 kişinin bulunduğu ve bu kişilerin hayata tutunmasının çok zor olduğu öğrenildi.

YENİ HASTANE GÜNLER İÇİNDE BİTECEK

Öte yandan, bin kişilik Wuhan'daki hastanenin de inşasının birkaç günde bitmesi hedefleniyor.

Çin resmi kaynakları iyileşen 124 kişinin hikayelerine ekranlarda yer vererek halkına moral aşılamaya çalışıyor. Ancak büyük şehirlerde sokağa çıkanların sayısı azaldı, bazı bölgelerde gıda eksikliği baş göstermeye başladı.

TÜRKİYE 2.5 MİLYON TURİST BEKLİYORDU

TÜRKİYE 2.5 MİLYON TURİST BEKLİYORDU

Türk Hava Yolları'nın 5 Şubat'tan itibaren seferlerini yolcu bulunmadığı gerekçesiyle minumum seviyeye indireceği Çin'den Tür

Mevcut turist gelişi devam ederken, haftalar itibariyle rezervasyon iptalleri ile bu rakamı 5 de bir seviyesine düşmesi bekleniyor.

AVUSTURALYA'DAN FLAŞ KARAR

Avusturalya 600 vatandaşını Çin'den tahliye etme kararı aldı. Çin'den Avusturalyalıları alacak olan uçaklar, bu kişileri Cristmist adalarında bir müddet karantinada tutup Avusturalya'ya sokacak.

Türkiye'den sonra Fransa, İngiltere, Almanya'da kendi vatandaşlarını Çin'den tahliye edecekler.

 

Güncellenme Tarihi : 30.1.2020 21:01

İLGİLİ HABERLER