Dünya
  • 31.7.2009 11:38

ŞOK İDDİA... OBAMA EŞCİNSEL Mİ?

ABD’nin ilk siyahi başkanı olan Obama’nın, Beyaz Saray’a yerleştiği günden beri yanından hiç ayrılmayan genç bir erkek tüm ülkenin dikkatini çekiyor. Obama’nın yakın dostu ve kişisel asistanı olan 28 yaşındaki bu gencin adı ise Reggie Love. İki yıl önce o zaman senatör olan Obama’nın yanına stajyer olarak giren ve hızla sevgisini kazanan Reggie’nin, görevi ise saymakla bitmiyor: Obama’nın telefonunu taşımak, gerekli numaraları aramak, atıştırmalık yiyecek veya sakız getirmek, başkana kiminle el sıkıştığını söylemek, Obama’nın kalem ve not defterini taşımak, gerektiğinde not tutmak, Beyaz Saray ahçısına yemek menüsünü söylemek, ofisinde onun sevdiği kuruyemişlerden bulundurmak, sigara tiryakisi olan Obama’nın çiğnemesi için nikotin sakızı bulundurmak.

Kısacası ihtiyaç duyulan her anda Obama’nın yanında olmak ve onun kişisel ihtiyaçlarını karşılamak. Ancak daha önce eski ABD Başkanı George W. Bush’ un Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice ile aşk yaşadığı haberiyle ülke gündemine damgasını vuran Globe dergisi, Reggie’nin Obama’için kişisel asistandan çok daha fazlası, başkanın sevgilisi olduğunu öne sürdü. Derginin “Michelle’in büyük acısı: Obama’nın eşcinsel sevgilisi Beyaz Saray’da çalışıyor” başlığıyla kapaktan verdiği habere göre, Reggie ve Obama, uzun süredir eşcinsel aşk yaşıyordu. Bu aşk, Reggie’nin Chicago’da işe başladığı günde alevlenen bu aşk, ikilinin Beyaz Saray’a taşınması ile devam etti. Globe, First Lady Michelle Obama’nın bu aşktan haberdar olduğunu ancak herhangi bir skandala neden olmamak ve çocukları Malia ve Sasha’nın iyiliği için sessiz kalmayı seçtiğini öne sürdü.

Ayda 10 bin $ kazanan gözde bekar

Başkan Barack Obama’nın sağ kolu olan Reggie Lova, ABD’nin en saygın üniversitelerinden Duke’de siyaset bilimi okudu. Aynı zamanda okulun basketbol takımının da kaptanlığını yaptı. Obama “Benden daha cool” dediği Reggie ile siyaset konuşmuyor. Gece yarılarına kadar birlikte TV’deki spor karşılaşmalarını izliyor, bira içiyor ve her hafta basketbol da oynuyorlar. Reggie Lova, yılda 120 bin dolar maaş alıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER