Gündem
  • 14.6.2018 08:00

Şok itiraf!.. CHP Demirtaş'a Cumhurbaşkanı yardımcılığı önerdi

Perinçek Cumhurbaşkanı adaylığı sırasında yaşanan pazarlıkları ve CHP'nin hain planını itiraf etti..

CHP İLE İTTİFAK

ABD, o ittifak da Perinçek olursa HDP olamaz dedi. Sayın Kılıçdaroğlu'na şunu önerdik; Vatan Partisi, CHP, İYİ Parti ittifak yapalım. O da CHP'ye uygundur, İYİ Parti'yi ikna etmek lazım dedi. Sonra aralarında toplantı yaptılar, Perinçek varsa HDP olmaz dediler. HDP gizli müttefik. HDP'yi hükümet ortağı yapacağız diyorlar. CHP'nin TBMM Grupbaşkanvekili Özgür Özel, Demirtaş'ı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacağız dedi.

CHP'nin HDP ile beraber olduğunu; Diyarbakır'da CHP mitingindeki HDP bayraklarını görmüyor muyuz?

"Erdoğan'ı başkan yardımcısı yapacağım dediniz bu bir çelişki değil mi?" sorusuna yanıt: O zaman Erdoğan'ı da, Kılıçdaroğlu'nu da ben yöneteceğim. Kürt başkan yardımcısı yapacağım demek ötekileştirici. Kürt ile PKK'yı özdeşleştirmek büyük yanlış. Kürt biziz. Demirtaş PKK'nın bir elemanıdır. HDP, PKK'nın bir organıdır. Yasallıkla ilgisi yoktur. PKK'ya eleman kazandıran bir partidir.

'HDP'Yİ KAPATIRSANIZ, KÜRDÜMÜZÜ KAZANIRIZ'

HDP'yi kapatırsanız, PKK'yı bitirirseniz Kürdümüzü kazanırız. Türk ordusu Afrin'e girdiği gün PKK teslim olmayı tartıştı. HDP bittik diyordu. HDP'yi kim oradan çıkardı? Bir iklim yaratıldı ve ABD'nin gözde partisi HDP'yi oradan çıkardılar. Hükümetin de burada payı var, bizim gibi dik duramıyorlar. Bunu önleyemezsek vahim sonuçları olur.

Türkiye bu seçimde sorunlarını çözemezse yarın yine seçim olacak. Bu seçimde Vatan Partisi ne kadar çok oy alırsa o çözüme o kadar yaklaşır.

VATANDAŞLARIMIZ VATAN PARTİSİ'Nİ KEŞFEDECEK

Ekonomik programımız hiçbir yerde yer almıyor çünkü köklü çözümler var bizim programımızda. Aydın, Antalya ve Adana sanayi odalarını ziyaret ettim. Müthiş bir ilgi var partimize sanayicilerimizden, üreticilerimizden.

Önümüzde Atatürk'ün devrimleri rotasına giren, komşularla işbirliği yapan, üreten, harıl harıl çalışan bir Türkiye var. Bu seçimde hangi sonuç çıkarsa çıksın, vatandaşlarımız git gide daha köklü çözümleri, Vatan Partisi'ni keşfedecektir.

VATAN PARTİSİ ORDU VE BÜROKRASİDE ÖRGÜTLÜ MÜ?

Ordu, yargı, MİT gibi devlet kurumlarında örgütlenmek çok tehlikelidir. TSK bugün Mustafa Kemal'in ordusudur. Benim çok sayıda yardımcım, parti üyem ordu içinde terfileri ve tasfiyeleri dikkatle izliyor; FETÖ'cüler tasfiye ediliyor yerine milli, Atatürkçü askerler terfi alıyor.

Sayın Hulusi Akar çok değerlidir, savaş yönetmiştir ama helikoptere binip bir siyasi mesaj vermesi çok yanlıştır. İsmail Metin Temel ile ilgili ise hiçbir cumhurbaşkanının apolet sökme yetkisi yoktur. Bu diktatörlük jargonudur, hiçbir Türk insanı ben apolet sökeceğim demez. Milletin böyle bir talebi yok. Bu Türk ordusuna karşı bir psikolojik savaş jargonudur. Bunu diyecek kişi devlet başkanı olamaz."

Güncellenme Tarihi : 14.6.2018 09:33

İLGİLİ HABERLER