Spor
  • 18.9.2013 10:10

Şok sözler: Gitsin F.Bahçe'yi çalıştırsın

TT Arena’nın protokol tribününde yaşanan olayan başrolünde yer alan isim ise sarı-kırmızılı ekibin yönetim kurulunda genel sekreterlik görevini üstlenen Adnan Nas... Camiada büyük şaşkınlık yaratan olayın gelişimi ise şu şekilde oldu.

Maç sonu önce canlı yayına ardından basın toplantısına katılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim mix zone’dan aracına binmek üzereyken bir taraftar gelip tecrübeli hocanın kulağına bir şeyler söyledi. Terim duyduklarının ardından “Bunu basın mensuplarının da bilmesi gerek” diyerek Galatasaray taraftarını mix zone’da bekleyen gazetecilere yönlendirdi.

Karşılaşmayı protokol tribününden izlediği ifade eden bu kişi, 6. golden sonra Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas’ın Terim’le ilgili olarak “Terim gitsin biraz da Fenerbahçe’yi çalıştırsın. Çok vakti var ya... Milli Takım’ı çalıştırdığı zamanlarda Galatasaray idmanlarına gelmezse takımın bu halde olması da normal olur. Bu dönemlerde takımı takip edemediği için herhalde oyuncu tercihlerini bu şekilde yaptı” dediğini aktardı.

Adnan Nas’ın eşi Nesrin Nas da twitter hesabından “Yalanlamaya gerek yok ki. Bu TFF operasyonuna sitemdir. Galatasaray’ın konsantrasyonu bozulmuştur. TFF istediği amaca ulaşmıştır” protokoldeki konuşmayı doğruladı.

Gazete Vatan

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:58

İLGİLİ HABERLER