Asayiş
  • 14.4.2017 08:44

Şok telefon: 'Sevgilimi kocanız ile bastım'

İşadamı eşi M.E: ile evliliğinde sorun yaşadığı için terapiye giden B.E., ünlü psikolog Yasemin M.K.'dan şikayetçi oldu. Eşi evi terk eden B.E., kocasının psikologla aşk yaşadığı iddiası üzerine 'sırlarım açığa çıktı' diyerek savcılığa başvurdu.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre, işadamı M.E ile eşi B.E evliliklerinde yaşadıkları sorunların çözümü için geçen yıl psikolog Yasemin M.K.’dan evlilik terapisi almaya başladı.

KOCASININ PSİKOLOGLA AŞK YAŞADIĞI İDDİASI

Yasemin M.K.’ya önce M.E. gitti. Daha sonra eşler evlilik terapisi seanslarına devam etti. Terapilerin sürdüğü sırada B.E.’nin kocası M.E. evi terk etti. Kısa süre sonra kendini Sinan Ü. olarak tanıtan biri B.E'yi arayarak “Maslak’ta evinizin önündeyim. Sevgilimi kocanız M.E. ile bastım. Sevgilim aile terapisi Yasemin M.K.” dedi. Sinan Ü., psikoloğun çifti ayırmak istediğini anlattı.

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Bunun üzerine savcılığa şikayet dilekçesi veren B.E., whatsapp mesajlarını delil olarak gösterdi. Tanımadığı kişiden gelen arama ve mesajlardan sonra psikolojisinin bozulduğunu eve kapandığını anlatan B.E. psikoloğun cezalandırılmasını istedi.

Güncellenme Tarihi : 14.4.2017 11:29

İLGİLİ HABERLER