Sokak ortasında 'bu çocuk benim' kavgası

1 dk okuma
Sokak ortasında 'bu çocuk benim' kavgası

Hızlı Özet

Çorum'da, caddede yürüyen bir kadın, yolda bir başka kadının kucağında gördüğü çocuğu, 'Bu çocuk benim' diyerek almak isteyince kavga çıktı. Polisin müdahalesi ile ayrılan kadınlar, emniyete götürüldü.






Çorum'da, caddede yürüyen bir kadın, yolda bir başka kadının kucağında gördüğü çocuğu, 'Bu çocuk benim' diyerek almak isteyince kavga çıktı. Polisin müdahalesi ile ayrılan kadınlar, emniyete götürüldü.



 





Olay, akşam saatlerinde İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce Çorum'da yetiştirme yurduna verilen erkek çocuğunu koruyucu bir aile sahiplendi.





Çocuğun gerçek annesi olduğunu iddia eden kadın, caddede karşılaştığı koruyucu aileden çocuğu almak isteyince ortalık bir anda karıştı.





Koruyucu aile küçük çocuğu vermek istemezken, çocuğun gerçek annesi olduğunu iddia eden kadın ise 'çocuğumu bana verin' diyerek tepki gösterdi, taraflar arasında kavga çıktı.





Çevredekilerin ihbarı üzerine caddeye polis ekibi sevk edildi. Polisin ayırdığı kadınlar, polis merkezine götürüldü.








Bu haber 355 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Davut Gökkaya, eski eşi Türkan Gökkaya’nın Boğazköy Mahallesi'nde evine geldi.

Habervitrini14629 Görüntüleme
15 Temmuz'a 'tiyatro' dediler! Şehit ailelerinden CHP'li üyelere sert tepki
Asayiş

15 Temmuz'a 'tiyatro' dediler! Şehit ailelerinden CHP'li üyelere sert tepki

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine tiyatro diyen Bahçelievler Belediye Meclisi'nin CHP'li üyelerine şehit aileleri sert tepki gösterdi. 15 Temmuz gecesi yakınlarını kaybeden şehit aileleri "Kalkıp da '15 Temmuz diye bir şey yok' diyemezler" sözlerini kullandı.

Habervitrini12223 Görüntüleme
Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin Adli Tıp raporları ortaya çıktı
Asayiş

Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin Adli Tıp raporları ortaya çıktı

İstanbul'da bebekleri anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 62 sanığın yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Bebeklerin ölüm nedenlerine ilişkin Adli Tıp Kurumu raporundaki detaylar yürek yaktı.

Habervitrini10379 Görüntüleme
Silifke Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda yeni dalga! Başkan yardımcısı tutuklandı
Asayiş

Silifke Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda yeni dalga! Başkan yardımcısı tutuklandı

Silifke Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve ihaleye fesat soruşturmasında yeni gelişme yaşandı. Daha önce adli kontrolle serbest bırakılan Belediye Başkan Yardımcısı Ş.S.D. ile belediye sporda görevli V.T., yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

Habervitrini10155 Görüntüleme