Asayiş
  • 29.7.2009 00:52

SOKAK ORTASINDA İNANILMAZ VAHŞET!..

Dünya Başkenti olmaya aday İstanbul'da Önce öldüresiye dövdüler sonra eşi ve çocuğunu alıp araçla üzerinden geçtiler... İşte izleyenleri şok eden skandalın tüm detayları.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kağıthane'de evinde ölesiye dövülen Nezir Aldağ'ın üzerinden otomobille geçen kişiler, Aldağ'ın eşi ve çocuklarını da aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Kaçan kişilerin Nezir Aldağ'ın eşinin akrabaları olduğu ileri sürülüyor.

Edinilen bilgiye göre olay Hamidiye Mahallesi Çiçek Sokak'ta onlarca tanığın gözleri önünde gerçekleşti. Aldağ ailesinin evinden gelen bağırışmalar sokağa taştı. Tanıkların anlattığına göre Aldağ'ı döven kişiler eşi ve 3 çocuğunu da bir otomobile bindirdi. Bu sırada sokağa fırlayan Nezir Aldağ (29) kendini içinde eş ve çocuklarının bulunduğu otomobilin önüne attı. Bu sırada da Aldağ'ı dövmeye devam eden kişiler otomobille olay yerinden uzaklaşırken Nezir Aldağ'ın üstünden geçti.

Bir daha ayağa kalkamayan Aldağ için uzun bir süre de olay yerine ambulans beklendi. Mahalle sakinleri ve Aldağ'ın yakınlarının tepki göstermeye başladığı dakikalarda olay yerine gelen Ambulans yaralıya ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Aldağ'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

(KANALD)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER