Sağlık
  • 14.1.2015 00:48

Somon DNA'sı cildi gençleştiriyor

Özellikle dekolte, göğüs ve boyun bölgelerinde etkili olan somon DNA’sı, cerrahi müdahaleye gerek kalmadan sarkmaları toparlıyor.
Stres, sigara ve güneş ışığı gibi dış etkenlerin yaşlanmayı hızlandırmasıyla oluşan ciltteki kırışıklık, sarkma ve yıpranma, somon DNA’sı ile yüz germe ameliyatlarına gerek kalmadan ortadan kalkıyor, cildi gençleştiriyor. Somon DNA’sı uygulamasının acısız ve ağrısız gerçekleştirildiğini belirten Estetik Uzmanı ve Türkiye’nin ilk Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, “Somon DNA’sı gençlik aşısı ile zamanı 9 yıl geriye alabilir ve yüzdeki deformasyon ve sarkmaları ameliyatsız toparlayabilirsiniz” dedi.
Botoksa gerek kalmadan cildi gençleştiren Somon DNA’sı, kadınların en büyük problemlerinden kaz ayakları ve gıda kırışıklığı, sarkmaları yok ediyor, cildin yenilenmesini sağlıyor. Derideki hücrelerin kendilerini yenileme ve onarma yeteneği, doğadan gelen şifalı yöntem Somon DNA’sıyla aktive edilerek, yaşlanma belirtileri ortadan kalkıyor.
İtalya’da Dr. Maurizio Cavalli ve ekibinin uyguladığı ve anti-aging yöntemlerden en çok tercih edilen uygulamanın somon DNA’sı olduğunu vurgulayan Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, “Kadınlar Somon DNA’sını öncelikle doğal ve etkili yöntem olduğu için tercih etmeli. Kadınlara önerdiğimiz anti-aging uygulamalarının başında geliyor. İtalya’dan sonra Türkiye’ye gelen yöntem, kaz ayakları, gıdı, göğüs, dekolte bölgelerinde çok başarılı sonuçlar veriyor” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:54

İLGİLİ HABERLER