Spor
  • 23.10.2008 02:54

"SON 3 MAÇTA 7 GOL YEMEK BİZE HİÇ YAKIŞMADI"

G.Antep hazırlığına yüksek tempoda devam eden bordo mavililerin pestili çıktı. Hata yapan, Yanal'dan fırçayı yedi.
Yanal fırtınası
G.Antep hazırlığına yüksek tempoda devam eden bordo mavililerin pestili çıktı. Hata yapan, Yanal'dan fırçayı yedi.
Galatasaray'a yenilerek liderlikten inen Trabzonspor yaralarını sarmaya çalışıyor. Mutlak galibiyet parolasıyla Gaziantepspor hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililerin dünkü çalışmasında teknik direktör Ersun Yanal fırtınası esti. Son haftalarda görülmemiş düzeyde oyuncularını yüksek performansla çalıştıran tecrübeli
teknik adam, zaman zaman çift kale maçta sertliğe ses bile çıkarmadı. Yanal, hata yapan futbolcuları sert şekilde uyardı.
TEKNOLOJİK TAKİP
Tecrübeli teknik adam, dizüstü bilgisayarını idman sahasına getirerek, oyuncularının performansını yakından takip etti. Yanal, daha sonra yardımcısı Kemal Özdeş'ten performansı yüksek olan oyuncuların isimlerini aldı. Dünkü idmanda Adnan, Serkan ve İsaac, takım arkadaşlarına göre daha hırslı bir görüntü ortaya koydu.
Kredimiz kalmadı
"Son 3 maçta 7 gol yemek bize yakışmadı. İlk haftalardaki başarılı görüntümüze döneceğiz".


İYİ BAŞLADI AMA
Süper Lig'in ilk 4 haftasında sadece 1 gol yiyerek savunmada altın çağını yaşayan Trabzon, son 3 maçta ortaya konulan performansın hayal kırıklığını yaşıyor. Song, kredilerinin kalmadığını belirterek "Yediğimiz 7 gol bize yakışmadı" dedi.

ÖNLEMLER ALINIYOR
Kamerunlu futbolcu, savunmanın
en kısa zamanda toparlanacağını belirterek, "Yaptığımız hataları arkadaşlarımızla konuşuyoruz ve gereken önlemleri alıyoruz. İlk haftalardaki o başarılı görüntümüze döneceğiz. Zaman zaman her savunma böyle inişler yaşayabilir" açıklamalarını yaptı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:04

İLGİLİ HABERLER