Spor
  • 8.8.2009 03:50

SON ADAY MİRANDA...

Fenerbahçe, Bilica'nın Honved rövanşında kırmızı kart görmesiyle ortaya çıkan "Acil stoper takviyesi" için harekete geçti. Bir süredir gündemde olan Wolfsburg'lu Ricarto Costa ile görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, bir aday daha ortaya çıktı...

RAPORLAR İNCELENİYOR
Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya gittiğinde beğendiği ve rapor ettiği Sao Paulo'nun stoperi Miranda de Souza içinde girişimlerin başladığı öğrenildi. Bu iki futbolcu hakkındaki raporları ve kasetleri inceleyen teknik direktör Daum'un birkaç gün içinde kesin kararını vereceği ifade ediliyor. Edu'nun kontratı ise feshedilecek.

TEK GOLE 30 ŞINAV CEZASI!
Fenerbahçeli futbolcular Denizlispor maçı hazırlıklarına dün yaptığı çalışmayla başladı. Teknik Direktör Christoph Daum, Honved maçında yenilen gol nedeniyle oyuncularına 30 şınav cezası verdi. Daum ise 35 şınav çekti! Özer ve Emre takımdan ayrı çalıştı. Mehmet Topuz ve Kazım takımla çalışırken Gökhan idmanı yarım bıraktı.

ÖNDER'E ÇOK ÖZEL TEŞEKKÜR
Honved maçında Bilica'nın kırmızı kart görmesiyle sekmeye başlayan Fenerbahçe savunmasında birçok tehlikeyi önleyen Önder'e hocasından özel teşekkür geldi. Daum'un, "Berabere kaldıysak bunda senin payın çok fazla. Güvenimi boşa çıkartmadığın için teşekkür ediyorum" dediği öğrenildi.

DAUM: AYA GİDİP GERİ DE DÖNERİZ
Şampiyonluk yarışını uzaya roket göndermeye benzeten Fenerbahçe'nin Alman çalıştırıcısı Christoph Daum, ilginç benzetmelerde bulundu. Daum, "Elimde aya gidip geri dönebilecek güçte bir takım var" ifadesini kullandı.

UNUTMALIYIZ
Daum, lige, daha önce şampiyonluğu kaybettiği takım olan Denizlispor ile başlanması için ise "Kader değil, Aykut Kocaman. Çünkü lig kurasını o çekti. Geçmişi unutup bu maçı kazanmalıyız" dedi.

SİON BİZE ÇOK TANIDIK!
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, UEFA'daki rakipleri Sion ile ilgili olarak, "Onları Galatasaray maçlarından tanıyoruz. iki maçı da kazanacağız" şeklinde konuştu. Teknitk Direktör Daum ise, "İki maçı da kazanarak gruplara kalacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER