Gündem
  • 1.6.2007 06:25

SON RESEPSİYONDA ARINÇ'TAN İLGİNÇ MESAJLAR!..

ANKARA - TBMM Başkanı Bülent Arınç, milletvekillerine seçimlerde başarılar dileyerek, ''İnşallah, yeni parlamentoda, bir eksiği olmadan, hepinizi meclisimizde görmek istiyor ve bunun için Allah'a temennide bulunuyorum'' dedi.
Arınç, 22. Dönem 5. Yasama Yılının sona ermesi dolayısıyla TBMM bahçesinde kapanış kokteyli verdi. TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca ile davetlileri karşılayan Arınç, tek tek tokalaşarak, sohbet etti.
Kokteyle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül,  Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bakanlar, CHP Grup Başkanvekilleri Haluk Koç ve Kemal Anadol, ANAVATAN Grup Başkanvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, milletvekilleri, Meclis personeli ve davetliler katıldı.
Milletvekillerine, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Arınç, ''İnşallah seçim sonucunda, yeni parlamentoda, yine güzel, büyük gayretli çalışmalar yapmak üzere, bir eksiği olmadan, hepinizi Meclisimizde görmek istiyor ve bunun için Allah'a temennide bulunuyorum. Tutar mı tutmaz mı demeyin, bu gönlümüzden geçen bir temennidir. Bütün siyasi partilerde, milletvekili adayı olan arkadaşlarıma engin, üstün başarılar diliyorum. Kolay gelsin. Seçim sonuçları, ülkemize, milletimize şimdiden hayırlı olsun''dedi.
TBMM Başkanı Arınç, gazetecilerin ''Anayasa değişikliğiyle ilgili yasanın 1. maddesinin 367'nin altında oy aldığını'' hatırlatarak, ne olacağı sorusuna karşılık, ''Biz görevimizi yaptık'' dedi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:33

İLGİLİ HABERLER