Spor
  • 18.10.2005 04:22

SORUN 'MEDYATİK OLMAK' MI?

Büyük Kulüp’te düzenlediği basın toplantısında Kutlualp, polemiklerle Fenerbahçe’ye zarar vermeyi düşünmediğini belirterek, “Suçum, bazıları gibi ‘Transferleri başkan yaptı!’ demeyişimdir.” cümlesiyle Yıldırım’ın diktatörlük yaptığını ima etti.

Ayrılma kararını, ‘Kutlualp’in olduğu toplantılarda ben yokum.’ diyerek Fenerbahçe’yi kendisi yüzünden başkansız bırakacak olan Aziz Yıldırım’ın bu hareketine izin vermemek için aldığını söyleyen Hakan Bilal Kutlualp, “Bu kulüpten kimler geldi; kimler geçti. Sarı-Lacivert gökkubbede kimse baki değildir. Kimseye küs değilim. Her an göreve hazırım. Kişilere değil; Fenerbahçe’ye biat ederim. İfade edildiği gibi koltuk sevdalısı olsam, diğerleri gibi davranırdım.” dedi.

Yıldırım, cumartesi günkü olağan Yüksek Divan K urulu toplantısında, istifasını istediği Kutlualp’e, ‘Ben seninle çalışmam arkadaş, bunu bil. Onun için senin ayrılman lazım buradan. Karar senindir, ama senin olduğun yerde hiçbir yönetim kuruluna Aziz Yıldırım girmez.’ demişti. Bunun üzerine de Kutlualp dün asbaşkanlık ve dış ilişkiler sorumluluğu görevini noktaladı. Kutlualp, Yıldırım’ın görev süresi içerisinde ters düştüğü ve yollarını ayırdığı bir çok isimden biri. Bir zamanlar Aziz Yıldırım’ın en yakınında bulunan Gürbüz Refioğlu, Şadan Kalkavan, Selim Soydan, Hamdi Akın, Uğur Dündar, Atilla Kıyat, Hulusi Belgü, Burak Karabacak, Sadettin Saran, Tahir Kıran, Murat Aşık, Necdet Ersoy ve Şevket Yılmaz istifa eden isimlerden ilk akla gelenler. Bu durum ‘Yıldırım’ın medyatik olanları çekemediği’ yorumlarını da beraberinde getirdi.


/Vahap Söztutan - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER