Medya
  • 15.7.2021 00:11

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' 15 Temmuz'u hedef alınca küfürler havada uçuştu

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' yaptığı son paylaşımla gündem oldu! 'Pucca' 15 Temmuz'un anlatıldığı filmi hedef aldı!

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık, Twitter'da yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Fenomen, 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatacak '15/07 Şafak Vakti' filmini hedef aldı. Mesnetsiz ve birçok kez yalanlanan iddiaları paylaşımında kullanan Selen Pınar Işık yaptığı paylaşımda, "Çıplak elle barbarca kafalarını kopardığınız askerleri de koydunuz mu? Haberi olmayan sabileri, ne olduğunu bilmeden orada bulunan erlere neler yaptınız anlattınız umarım." ifadelerini kullandı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı fenomene tepkisini gösterdi. İşte sosyal medyaya damga vuran o paylaşım...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca desteklenen "15/07 Şafak Vakti" filmi, 15 Temmuz'da izleyicisiyle buluşacak.

FENOMEN FİLMİ HEDEF ALDI

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık, 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatacak '15/07 Şafak Vakti' filmini hedef aldı.

'PUCCA'YA SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Mesnetsiz ve birçok kez yalanlanan iddiaları paylaşımında kullanan Selen Pınar Işık yaptığı paylaşımda, "Çıplak elle barbarca kafalarını kopardığınız askerleri de koydunuz mu? Haberi olmayan sabileri, ne olduğunu bilmeden orada bulunan erlere neler yaptınız anlattınız umarım." ifadelerini kullandı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı fenomene tepkisini gösterdi.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gezi Parkı provokasyonları, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Muharrem İnce'ye destek için attığı "Ayakkabı kokusu ülkeden gidiyor" ve uyuşturucu madde özendirmek suçlamasıyla hakkında açılan dava konularıyla gündeme gelen Işık'a, bu paylaşımının ardından da binlerce tepki geldi.

Gelen tepkiler üzerine Işık, yaptığı paylaşımı sildi.

Güncellenme Tarihi : 15.7.2021 00:25

İLGİLİ HABERLER