Spor
  • 11.5.2013 00:03

Şota: "Her zaman istediğimiz sonucu alamıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de evinde Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da, teknik direktör Şota Arveladze, çok pozisyona girdikleri maçı kaybettiklerini söyledi. 

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Sonuç iyi değil; ama gerçekten futbolcular çok istekliydiler. Kazanmak için her şeyi yaptılar. Çok pozisyona girdiler; ama futbol zor bir oyun her zaman istediğimiz sonucu vermiyor” dedi.
Taraftarların kendilerine büyük destek verdiğini ve her zaman bu desteği beklediklerini dile getiren Shota, “Üzgünüm, futbolcular için de üzgünüm. 10 kişi kaldık maalesef sonucu alamadık. Son dakikada ofsayttan gol yedik. Bu bizi daha fazla üzüyor. Hakemin bunu görmesi lazım” diye konuştu.
Kasımpaşa’nın Arjantinli futbolcusu Fritzler ise çok erken gol yediklerini aktararak, “Bence maçın kontrolü bizim elimizdeydi ve çok gol pozisyonuna girdik. Bu gol pozisyonlarını maalesef değerlendiremedik. Ya yeterince akıllı değildik ya de beceremedik” ifadelerini kullandı.
Kasımpaşalı oyuncu Djalma ise, “ilk yarı iyi oynamadık; ama ikinci devre çok iyi oynadık. Çok gol pozisyonuna girdik, ancak son saniye yediğimiz golle yenildik” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER