Spor
  • 12.1.2012 00:05

SOW PAZARLIĞI SİL BAŞTAN...

Sarı Lacivertli Yönetimin, Lille'in "ara transferde satmayacağız" açıklamasına rağmen temaslarına devam ettikleri ve olumlu gelişmelerin yaşanmaya başladığı öğrenildi.

Sow'un da bu transferde istekli olduğu ve hem Türkiye, hem de Fenerbahçe ile ilgili araştırma yaptığı iddia edilirken, Lille Yöneticilerinin katı tutumlarının yumuşamaya başladığı ve iki kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturabilecekleri gelen haberler arasında.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesinin en üst sırasında bulunan Moussa Sow'un transferini gerçekleştirebilmek için yöneticilerin de tüm olanakları seferber edecekleri ve Lille kulübünü ikna etmeleri halinde oyuncuyu renklerine ne pahasına olursa olsun bağlamayı planladıkları belirtildi.

Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesinde iki numarada Faslı futbolcu Youssef El Arabi'nin bulunduğu, Sow'dan olumlu haberlerin gelmeme ihtimaline karşılık bu oyuncu ile de temasların sürdürüldüğü gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi'nin her ihtimale karşılık Santos'ta forma giyen Borges ile de görüşmelerini sürdürdükleri ve üçüncü ihtmal olarak Brezilyalı yedekte tuttukları belirlendi.

Sarı Lacivertlilerin orta sahaya takviye için düşündükleri Juventus'lu Krasic'ten ise kötü haber geldi. İtalyan Kulübü, Chelsea ve İnter'in de talip olduğu Sırp Futbolcuyu takımda tutma kararı aldığını açıkladı.

Fenerbahçe'de transferlerle ilgili bu gelişmeler yaşanırken Konya Torku Şekerspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçının hazırlıkları da devam ediyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın başta Gaziantepspor maçında sağ ayağına darbe alan ve sağ üst baldırında zorlama tespit edilen Gökhan Gönül'ün yanısıra bir çok oyuncusunu dinlendirmeyi planladığı ve sahaya gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkmayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe Yönetim kurulunun pazar günü tüm üyelerin katılımıyla geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek, futbol kamuoyunda tartışılan bazı konuları değerlendireceği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:37

İLGİLİ HABERLER