Asayiş
  • 27.9.2013 20:21

Soyguncu 3'üncü polis de yakalandı

Antalya'da kuyumculuk yapan 39 yaşındaki M.U., T.U. ve M.Ç., 10 Eylül'de Elmalı İlçesi'nde yaklaşık 5 kilo hurda altın aldı. M.U.'nun kullandığı otomobil Antalya'ya dönmek için yola çıktığında, plakası belirlenemeyen ve önünde ilerleyen bir otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen 3 kişi, uzun namlulu silahla altın yüklü araca ateş etmeye başladı. Otomobildekilerin de karşılık vermesiyle yaşanan silahlı çatışmada, kuyumcular M.U., T.U. ve M.Ç. çeşitli yerlerinden yaralanırken, altını alamayan saldırganlar kaçtı.

Olayın ardından saldırının Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları 35 yaşındaki Ö.A., 36 yaşındaki H.T. ve 27 yaşındaki İ.G. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Adliyeye sevk edilen İ.G. ve D.T., çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken kent merkezinde yakalanan H.T tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

3'ÜNCÜ POLİS İSTANBUL'DA YAKALANDI

Olayın ardından kaçarak izin kaybettiren Ö.A.'nın İstanbul'da olduğunu belirleyen polis, dün gece saat 23.30 sıralarında yaptığı operasyonla Bakırköy'de saklanan şüpheliyi yakaladı. Cezaevine konulan Ö.A.'nın Antalya'ya sevk edileceği ve Korkuteli Adliyesi'ne gönderileceği öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:39

İLGİLİ HABERLER