Gündem
  • 3.10.2005 00:34

SÖYLEYENE BAK!.. ERBİL : ERKEK ADAM GİBİ DURURSA EVLİLİKLERE BİR ŞEY OLMAZ

Sanat dünyası içinde 30 yıl durdurak bilmeden, hiç ara vermeden çalışan Mehmet Ali Erbil, sık sık nükseden rahatsızlığına rağmen temposunu düşürmüyor. Keloğlan Kara Prens'e karşı filminin çekimleri biter bitmez yeni bir sinema filmi için kolları sıvayan Erbil, Hababam Üç Buçuk'a hazırlanıyor. Sinema filminin yanı sıra atv'de yarışma programı sunmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil, Ya Şundadır Ya Bunda isimli yeni programı için gün sayıyor. Her yeni başlayan projede aynı heyecanı yaşadığını söyleyen Erbil ile yarışma programı, evlilikleri ve son eşi Tuğba Coşkun'u konuştuk.

OLGUN KADIN
* Artık sadece yaptığınız işlerle gündemdesiniz. Bunda Tuğba Coşkun'un rolü nedir?

Bu tamamıyla karşınızdaki kadına bağlı olan bir şey. Kadının ayakları yere basıyorsa, düzgün karakterliyse, kişilik sahibiyse bu seni de etkiliyor. Senin kişiliğine de bir şeyler katıyor, senin karakter yapına da bir şeyler katıyor ve seni olgunlaştırıyor. Kadın ne yaparsa yapsın erkekten daha olgun. Bu yüzden kadın erkek ilişkilerinde kadının çok başka yeri var. Benim değişimimde Tuğba'nın rolü büyük.

* İstediğiniz bütün özellikler Tuğba'da mevcut mu?
Evet Tuğba dört dörtlük bir kız. Her şeyiyle beni tatmin ediyor. Ona olan saygım çok büyük. Evliliklerde sevginin dışında saygı da çok önemli. Bugün benim bir yanlışımı görse arkasına bakmadan gider. Belki de en önemli özelliklerinden biri bu. Böyle bir karakter yapısına sahip olduğu için o karşısındakini düzgün durmaya adam gibi davranmaya sevk ediyor.

* Onu kaybetme korkusu yaşıyormusunuz?
Evet korkuyorum. Çünkü hiç taviz vermeden gider, bunu biliyorum.

ÇOCUKLARIM İÇİN

* Üç evlilik yaşadığınız için deneyimlisiniz. Size göre evlilikler niye bitiyor?
Bir takım şeyleri bitiriyor, çürütüyorsun. Onu yitirmemek özellikle erkeklerin elinde olan birşey. Erkek, adam gibi durduğu müddetçe evliliklerin yüzde 90'ı yürür.

* Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu evliyken mal paylaşımı yapmışlar. Siz Tuğba ile böyle bir anlaşma yaptınız mı?
Yok hiç böyle bir şey yapmadık. Zaten evlerin hepsi çocuklarımın üzerinedir. Bana bir şey olursa Tuğba'da benim mallarımı alır.

* Büyük kızın Sezin artık tam bir genç kız oldu. Ona çok müdahale eder misiniz?

* Nasıl müdahale etmemeyim. Kimlerin başına neler gelebiliyor. Hepimizin çoluğu çocuğu var. Öyle iğrenç bir zamanda yaşıyoruz ki o senin canın, canını nasıl korumazsın ki?

* Yeni yarışma programınızın içeriğini anlatır mısınız?
Haftada altı gün yayınlanacak. Üç çift katılacak. Seyirciler sorularıyla kim kimin sevgilisi, kim kimin eşi, kim kimin nişanlısı olduğunu bulacak.

* Yıllar sonra atv seyircisiyle buluşacaksınız. Bu kanalın sizin için özel bir önemi var mı?
atv'ye bundan beş yıl önce bir dizi yapmıştım. Türkiye'nin ilk sit-com'uydu. A plus bir kanalda a plus seyirciyle buluşacağız. TV'nin erozyona uğradığı bir dönemde bizim yaptığımız proje çok önemli bir alternatif olacak. İnsanların birbirine bağırıp çağırmadığı, ajitasyonun olmadığı bir program hazırlayacağız. Kimse küçük düşürüldüğünü, hakarete uğradığını görmeyecek.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER