Soylu : Öcalan kapı kapı dolaşıp Saadet Partisi'ne oy istiyor

3 dk okuma
Soylu : Öcalan kapı kapı dolaşıp Saadet Partisi'ne oy istiyor

Hızlı Özet

Soylu, "50 yıl sonra bugün atılan adımın semeresinin ne olduğu şükranla yad edilecektir. Tayyip Erdoğan top oynamayı biliyor değil mi? Tayyip Erdoğan'ın ayağına bir topu verin de şu Kılıçdaroğlu'nun kalesine bir topu çaksın 90'a." dedi.






"Öcalan kapı kapı gezip Saadet'e oy istiyor!"



Bakan Soylu, Temel Karamollaoğlu'nun sözlerine karşılık, ''Ahlaksızlık yapan ben miyim? Yoksa rahmetli Erbakan'ın 'Milli Görüş'ünü iki tane milletvekilliği için PKK'ya satan mıdır ahlaksız? Şimdi orada Saadet Partisi'yle, PKK ittifak etmektedir. Apo'nun yeğeni Ömer Öcalan kapı kapı Saadet Partisi'nin kazanması için çalışmaktadır" diye konuştu.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeşilköy'deki bir otelde düzenlenen "Bayburtlular Buluşuyor" etkinliğinde, önümüzdeki 5 yılda destansı hizmetlere imza atacak olan, Anadolu'nun güzel insanı Binali Yıldırım'ı ve tüm Bayburtluları selamladığını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da mesajı olduğunu dile getiren Soylu, "Cumhurbaşkanımızın mesajı var, 'Bayburt'taymış gibi çalışsınlar. Benim ne demek istediğimi güzel hemşehrilerim anlar' dedi" ifadesini kullandı.



On yıllardan beri Türkiye'nin büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Soylu, "Şu nesil darbe, başbakan idamı, değerlere saldırı ve kutsallarımıza saldırılar gördü. Bu nesil yüzde 8 binlik faizler, doktorun yüzünün 5 dakika görülmesinin mucize olduğu bir Türkiye gördü. Bu ülke defalarca Amerika'nın, Avrupa'nın parmak sallamasını, bizi küçük ve hakir görmelerini gördü." diye konuştu.



"SAADET PARTİSİ'YLE PKK İTTİFAK ETMEKTEDİR"



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun kendisine "En ahlaksızca kampanyayı yapıyor." dediğini belirten Soylu, "Ahlaksızlık yapan ben miyim? Yoksa rahmetli Erbakan'ın 'Milli Görüş'ünü iki tane milletvekilliği için PKK'ya satan mıdır ahlaksız? Şanlıurfa ve Adıyaman bugüne kadar PKK'nın sızmadığı yerlerdir. Şimdi orada Saadet Partisi'yle, PKK ittifak etmektedir. Apo'nun yeğeni Ömer Öcalan kapı kapı Saadet Partisi'nin kazanması için çalışmaktadır." diye konuştu.



Soylu şöyle devam etti:



"İstanbul'da 325 HDP'li ve PKK'lıyı CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi listelerinden aday yaptılar. Patlayıcı taşıyanları, Apo için açlık grevi yapanları, cezaevinde yatanları... O zaman biz niye 94 belediyeyi görevden aldık? Neden evlatlarımızı şehit oluyor bana birisi söylesin. Adam diyor ki, 'İstanbul'da İmamoğlu da Ankara'da Mansur Yavaş da diğerleri de bilecek onlara biz kazandırıyoruz.' Pazartesiden sonra alacaklarımızı alacağız. Bu sözleşmenin altında kimin imzası var? Şehit ailelerinin, gazilerin imzası var mı? Bu sözleşmenin altında Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in imzası, FETÖ'nün adamlarının, PKK'nın, Kılıçdaroğlu'nun imzası var. 31 Mart'ta öyle şerefli bir imza atın ki o sözleşmeyi atanların yüzüne çarpın. Yapmak istedikleri önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde Türkiye'yi kaosa sokmak."



Soylu, "50 yıl sonra bugün atılan adımın semeresinin ne olduğu şükranla yad edilecektir. Tayyip Erdoğan top oynamayı biliyor değil mi? Tayyip Erdoğan'ın ayağına bir topu verin de şu Kılıçdaroğlu'nun kalesine bir topu çaksın 90'a." dedi.



Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal da Bayburt'un her geçen gün büyüyerek kalkındığını ifade ederek, "Hastanemizi inşallah bu sene temmuz ayında hizmete açıyoruz. Eğitimden, sağlığa, kültüre kadar her türlü yatırım yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Her geçen gün Bayburt'un silüeti değişiyor. Yeni yeni parklar, yeşil alanlar yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde Bayburt daha fazla yatırım alacak." diye konuştu.




Bu haber 314 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira
Gündem

Fon soruşturmasında yeni operasyon: 14 gözaltı.. 28 yaşında süper yat ve 3 milyar lira

Sermaye piyasalarında gerçekleştirilen manipülatif işlemlerin ortaya çıkarılması, mağdur vatandaşlarımızın haklarının korunması, sorumluların hukuk önünde hesap vermesi ve adaletin tecelli etmesi amacıyla yürütülen soruşturmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Habervitrini13154 Görüntüleme
MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti
Gündem

MasterChef Eray Aksungur siyasete katıldı.. İşte sürpriz parti

MasterChef Türkiye ile adını duyuran şef Eray Aksungur, Anahtar Parti’ye katıldı. Aksungur’un parti rozetini Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu taktı.

Habervitrini14916 Görüntüleme
Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti
Gündem

Özgür Özel ve İmamoğlu darbe.. Beyoğlu Belediye Başkanı tarafını seçti

İBB Davasında 11 aylık tutukluluk sürecinin ardından tahliye olan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tarafını seçti. Güney, YENİ Parti'ye katılmayacağını ve CHP'de kalacağını açıklarken, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Habervitrini12463 Görüntüleme
Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu
Gündem
#Lise Önü Saldırı#Manisa Turgutlu#Silahlı Olay

Son dakika: Manisa'da okul önünde silahlı saldırı.. çok sayıda kişi vuruldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 8 kişi etkilendi. Olayın ardından yakalanan ve gözaltına alınan şüpheliyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12048 Görüntüleme