Dünya
  • 17.8.2009 08:55

SOYMAKLA KALMADI, FACEBOOK'TA ALAY ETTİ!

İngiltere'de bir hırsız kurbanlarının sadece evini soymakla kalmayıp, dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabına korsan bir şekilde girerek dalgasını geçti

Kurbanlarına evlerinden çaldığı aralarında Toshiba marka laptop ve i-phone'un da bulunduğu değerli eşyaları satmak üzere olduğu mesajını gönderen hırsız, mesajının sonuna "Saygılar, gece vakti hırsızınız" diye imzasını atmayı da ihmal etmedi.

Evinin soyulmasından bir gün sonra Facebook sayfasına izinsiz girilen ve bu mesajları alan 42 yaşındaki Victoria Richarson, "Gerçekten korktum. Hiç böyle hissetmemiştim. Hem fiziksel alanınıza, ham sanal alemdeki alanınıza izinsiz girebiliyorlar" diyerek, mesajların suçu ikiye katladığını söyledi.

Çalınan diğer eşyalar arasında Nintendo DS oyun konsolu, bir cüzdan, nakit para ve banka kartları bulunuyor.

Kendine çok güvenen hırsız mesajında ailenin televizyonunu almadığını çünkü "işe yaramaz" olduğunu bile söylemiş. Hırsızın Facebook statü mesajı olarak Victoria'nın hesabına girdiği mesajların ilki "Yeni dizüstü bilgisayarımda", ikincisi "Yeni iPhone'umda müzik dinlemek çok güzel." Hırsız mesajına, "Laptopu, telefonu aldım. TV işe yaramazdı bıraktım, oyun konsolu bonus oldu. Şimdi pornocuya gideceğim, favorim olan Toshiba'ya teşekkürler... Saygılar, gece vakti hırsızınız" diye devam etmiş.

Polis hırsızın bu davranışının yaptığı işten zevk aldığını gösterdiğini belirtirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER