Spor
  • 5.9.2013 02:41

Söz Prosinecki'de

Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde, Kadir Has Tesisleri'nde salonda yapılan idmanda futbolcular ısınma ve koşunun ardından güç ve dayanıklık çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana milli takımlarında bulunan Salih Dursun, Okay Yokuşlu, ve Zurab ile sakatlıkları süren Bobo ve Simic katılmadı. Sakatlığı geçen Nobre ise takımdan ayrı koştu.

İdmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, takıma yeni katılan Portekizli stoper Henrique Sereno ile gurbetçi oyuncu Alper Uludağ'dan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Lige iyi başlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti:

"Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Ligde iki maçı arka arkaya kaybettik. Özellikle Elazığspor maçında oyun olarak hiçbir şey gösteremedik. O yüzden hatalarımızı düzeltmek için lige verilen arayı iyi değerlendireceğimizi düşünüyoruz. Yeterli zamanımız var. Sakat oyuncularımızın bir kısmını geri kazanırsak, bizim için iyi olacak. Amacımız bu sürede yoğun bir şekilde çalışarak, Gençlerbirliği karşısına en hazır biçimde çıkmak."

Kayserispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift idmanla devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER